Annons
Annons

brevvän för sommaren.


 

Flera har önskat ett brevvänsinlägg inför sommaren och det är klart att ni ska få det.
Jag har ju ett per säsong och nu är det ju i högsta grad sommar, så ni har helt rätt!
Kanske vill du ha någon att skriva till under semestern? Kanske ska du börja plugga eller jobba i en ny stad till hösten? Kanske vill du åka på en sista minuten med någon du aldrig träffat förut? Möjligheterna är oändliga, ni vet.

Annons

Såhär funkar det:

Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter, var du bor och vem just du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet. Ganska smart är att om man vill träffa någon i en specifik stad är att skriva den staden först med capslock, ex LONDON. Så blir det enklare att se och sortera för den som läser.
Och man måste ju inte skriva en annons utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

ps: oroa dig inte om din kommentar inte dyker upp på direkten, då har den råkat hamna i spamfiltret och jag godkänner den så fort jag kan! Detta gäller förövrigt jämt btw.

.

Translation. Time for a pen pal post! If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the comments) and don’t forget to leave your e-mail as well.

picture source.

(0)
(0)
(0)

256 kommentarer till “brevvän för sommaren.”

 1. Hei

  Mitt navn er Marthe og jeg er 27 år. Jeg er fra Bergen, men har studert landskaps arkitektur i Oslo. Nå i august skal jeg flytte ett år til Malmø for å studere til min master. Jeg gleder meg så mye og skulle så gjerne blitt kjent med mer mennesker i nærheten. Jeg har besøkt Sverige flere ganger før i Stockholm som jeg har blitt veldig glad i, og jeg håper og tror jeg kan bli like glad i Skåne.<3

  Jeg vil beskrive meg selv som snill, harmonisk, tålmodig, litt ubesluttsom men veldig klok.:)

  Er veldig glad i å danse, se og spille teater, gjøre yoga/ Pilates, spille tennis og prøve nye saker. Jeg liker også å gå tur, være nær hav og strand, shoppe, fika, skrive og leke med farger og kunst. 🙂

  Jeg ser etter noen som har lignende interesser. og noen som har lyst til å finne på noe i enten Malmø, Lund eller København??

  Hør gjerne av deg!

  [email protected]

 2. Hej hej på dig. Hoppas någon fortfarande tittar här….
  Jag är 64 år och nybliven pensionär.
  Gift.
  Vuxna barn.
  Barnbarn.
  Pigg och glad.
  Ärlig och uppriktig.
  Empatisk.
  Humor har jag massor.
  Badar i sjö och hav.
  Cyklar.
  Bor i Skåne.

 3. Hej! Jag vet inte om jag är lite sent ute nu men tänkte att det var i alla fall värt ett försök. Jag är en 22 årig tjej som bor i Stockholm och jobbar här samtidigt som jag pluggar lite på sidan av.

  Har snart bott i Stockholm i 1 & 1/2 år och har väl insett att det inte är lika lätt att träffa nya härliga människor! Jag är en väldigt spontan person och gillar allt från att dricka vin, prata i timmar, till att gå på olika event. Anser att det mesta är kul så länge man har ett bra sällskap! Hoppa fallskärm är dock inget man får med mig på att göra, haha 🙂

  Jag är en väldigt framåt person och skulle vilja hitta fler här i Stockholm som vill hitta på saker ihop.

  Tveka inte, dra iväg ett mejl!

 4. Hej!

  Jag är himla sent ute, men försöker ändå! Jag är 24 år gammal, snart 25. Jag och min pojkvän gjorde ganska precis slut och just nu känner jag mig väldigt trasig. Men jag har bestämt mig för att istället för att gräva ner mig själv i en grop så ska jag försöka prova nya saker och lära mig en himla massa.

  Jag tycker väldigt mycket om att läsa böcker, att leta efter festliga saker att inreda min lägenhet med, laga vegetarisk mat, dricka för mycket kaffe, mysa, ta naps framför djurdokumentärer och hitta ny asbra musik att lyssna på. Jag tycker att naturen är amazeballs och vill väldigt gärna skaffa en hund. Om jag någon gång skulle bo på ett ställe som var en hybrid mellan en djungel och ett bibliotek, där man dessutom kunde hitta massa roliga saker så skulle jag nog vara himla nöjd. Jag har också ett ganska stort lager av fun facts som jag kan dela med mig av!

  Så om någon vill bli brevvän/kanske umgås (jag ska bo en stund hos mina föräldrar i Halmstad nu, nära Göteborg, men vet inte riktigt var jag kommer hamna sen), skicka ett mejl! [email protected]

  Kram!

 5. GÖTEBORG

  Hej
  Jag ser att jag är sent ute men tänkte att ett försök inte skulle skada ändå!
  Är 32 och singel och nöjd med livet, men saknar en bästiskompis då många tyvärr bor på annan ort.
  Jag tänker enkelt, oprententiöst umgänge, typ seriemaraton, barhäng, promenader, någon loppisrunda, prat om livet 🙂
  Skriv ett litet mail så hörs vi vettja!

 6. Hej! Jag hoppas att det fortfarande är folk som läser här även om jag är sentrött ute.
  Jag är 22 år och hyffsat nybliven singel. Denna hösten har varit fruktansvärt jobbig och jag har gett mig själv fram till nyår att må dåligt sen ska det bli förändring. Därför skulle jag vilja träffa någon ny kompis som vill umgås och/eller prata. Jag vill se mig själv som en spontan person och säger ja till det mesta! Från att dricka alldeles för mycket och dansa på stan alldeles för länge till att bara kolla serier i flera timmar. Jag tycker om djupa samtal, läsa böcker och springa. Skicka ett mail så kan det bli starten på en otrolig vänskap ? [email protected]

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar