Annons
Annons

brevvänner.


 


picture source.

Många har efterlyst en uppföljning på brevvänsinlägget där nästan sexhundra fina personer önskade sig någon att maila/prata/skriva till.

Så idag är det såklart dags för en repris!

Såhär funkar det:
Kommentera här i kommentarsfältet om du vill vara med, med bloggadress och/eller mailadress. Skriv en liten rad ungefär som det var i tidningarna på brevvännesidorna när man var liten. Vem du är, vad du tycker om, kanske vem du söker. Sedan kan den som vill höra av sig till dig. Vill du inte skriva men kanske vill hitta någon kan du bara läsa kommentarerna och slänga iväg ett mail eller en bloggkommentar till personen du tycker extra mycket om.

Annons

Glom inte att er mailadress inte syns om ni inte skriver den i själva kommentarsfältet. Och skriv den alltid såhär: sandrabeijer (@) gmail.com, för annars kan den hamna i mitt spamfilter. Om den ändå hamnar i mitt spamfilter så godkänner jag den förstås så fort jag bara hinner.
Lycka till fina ni, hoppas ni tycker om brevväxlingar.


Här är lite fina historier som jag fick skickat till mig från förra rundan när jag undrade hur det hade gått;

Jenny
Jag träffade en otroligt fin människa genom ditt brevvänsinlägg. Clara heter hon. Hon tänker så bra, är så klok och så fin.  Hon har sagt att hon vill bestiga Kebnekaise, och frågat om jag vill följa med. Det vill jag, men jag har en fotskada som inte är helt läkt, men om vi ska bestiga skiten ur det berget när jag kan gå långt! Tänk att din blogg fixat ihop oss två, men synd bara att vi bor en bit ifrån varandra. Jag har trott att det knappt går att hitta riktigt fina människor, men det är bara att man får ta lite omvägar för att komma rätt. När jag åker och hälsar på henne i sommar sa hon i alla fall att vi ska gå på loppis och se Wes Andersons nya film (som är så söt att den ger mig karies). Jag tror att jag har hittat en riktigt bra parner in crime. Puss Sandra! (och Puss Clara!)

Lisa.
Jag och en pojke som heter Adam började mejla efter ditt inlägg. Mejlen blev långa och peppade och detaljrika och allt sånt där.
Nu, månader efter första mejlet, hörs vi varje dag genom sms eller instagram eller telefonsamtal eller vykort eller sådär. Och mejl såklart! Han vet det mesta om mig och räddade mig hela denna våren och försommaren. Perfektaste vännen tjugofyra mil bort. Tack för att du gav mig honom!

Hanna
Jag har hittat två tjejer som jag kan babbla på hur mycket som helst om killen som fyller på riktigt upp vartenda liten minut av mitt liv just nu. Jag kan ventilera om saker som händer i mitt liv, tråkigt och bra saker, bara få ut känslorna till text och själv få lite perspektiv på saker och ting. Så himla bra och skönt för att inget tvång är inblandat, man skriver när man har tid och om det nu är varannan månad eller varje dag spelar inte så stor roll.

Elina
Jag tänkte berätta att tackvare ditt brevväxlingsinlägg har jag lärt känna de första liksinnade personerna i mitt liv.

Visst har jag vänner, men ingen som delar mina intressen eller riktigt förstår sig på mig.
I vilket fall som helst, när jag såg ditt inlägg blev jag jättepepp och trixade ihop en liten text om mig själv.
Av en slump valde du ut min utav de 400 i ett inlägg med 9 andra ”annonser” och då fick jag runt 30 svar.
Jag hade helst svarat på alla, men det fungerar ju inte i praktiken.
Jag vill väl mest säga tack för att hjälpte mig att finna mina eminenta brevvänner Sofia, Karin och Annicka.Julia.
Min och Cajsas brevvänshistoria är rätt så bäst!

Jäkla bra idé med brevvänner tyckte jag, skrev en liten annons utan några vidare förhoppningar och fick massor med svar.
Vissa som skrev verkade helt underbara, och andra lite mindre underbara.
Men så hände det något så jävla fantastiskt Sandra!
En dama vid namn Cajsa skriver till mig. Först och främst börjar hon med ”HEJ HEJ”. Berättar att hon egentligen bor i Arboga, men bor just nu i en stad 29 mil bort och pluggar till skräddare där.
Nu börjar det roliga.
Förutom att vi gillar samma musik, loppisar och annat gammalt så råkar hon plugga till skräddare, i MIN stad. Min lilla sketna stad.
Dessutom: Hon går i samma klass som en vän till mig. Hon fyller 20 år dagen innan jag fyller 20 år.
Och hon bor i huset mittemot.
VA I HELA FRIDEN?
Vi har träffats på en skräddarfest hon hade, behövde i princip bara hoppa in genom fönstret.
Båda var nervösa, första dejten-känsla. Sedan blev vi väldigt runda om fötterna och kvällen blev hur bra som helst.
Sen blev det sommarlov och hon åkte hem, men nu är det höst och då ska vi umgås har vi bestämt!
Detta är så bra. Så bra.
.
.
I feel that a lot of my blog readers would be best friends if they just knew each other. So today we are doing a second round of the pen pal post I did about a year ago. Today this blog turns in to a pen pal service once again! If you want a new bestie, crush or just someone to talk to, write a little something in the comments together with your e-mail address or blog. Don’t forget to write your e-mail in the comments field as well, because otherwise I am the only one who can see it.
(0)
(0)
(0)
562 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar