Annons
Annons

brev.


 


pic: sadie w. harris.

Varje vecka får jag en bunt fin-mail från er. Om olyckliga förälskelser, ensamhet, ville-bara-säga-hej, hur-ska-jag-göra-med-det-här-problemet och andra viktiga saker. Det känns som att det är så många av er som skriver som skulle passa ihop, som skulle kunna bli bästisar och bundisar och kanske kära i varandra. Så därför tänker jag att idag ska vi ha en liten brevväxlingsservice.

Annons

Såhär gör vi:
Kommentera här i kommentarsfältet om du vill vara med, med bloggadress och/eller mailadress. Skriv en liten rad ungefär som det var i tidningarna på brevvännesidorna när man var liten. Vem du är, vad du tycker om, kanske vem du söker. Sedan kan den som vill höra av sig till dig. Jag tänkte att jag kanske även lyfter upp några stycken lite extra i ett separat inlägg, bara för att det är så roligt med brevvänner ju (men om man inte vill det behöver man inte förstås). Vill du inte skriva men kanske vill hitta någon kan du bara läsa kommentarerna och slänga iväg ett mail eller en bloggkommentar till personen du tycker extra mycket om.

Glom inte att er mailadress inte syns om ni inte skriver den i själva kommentarsfältet. Och skriv den alltid såhär: sandrabeijer (@) gmail.com, för annars kan den hamna i mitt spamfilter. Om den ändå hamnar i mitt spamfilter så godkänner jag den förstås så fort jag bara hinner.
Lycka till fina ni, hoppas ni tycker om brevväxlingar.
.


I feel that a lot of my blog readers would be best friends if they just knew each other. So today is the day this blog turns in to a pen pal service! If you want a new bestie, crush or just someone to talk to, write a little something in the comments together with your e-mail address or blog. Don’t forget to write your e-mail address in the comments field as well, because otherwise I am the only one that can see it.

(0)
(0)
(0)
591 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar