Annons
Annons

kaffedrink med bubblor.


 

I samarbete med Löfbergs

-

Som ni vet komponerar jag ju lite olika roliga kaffedrinks tillsammans med Löfbergs, och när de berättade att de hade ett recept på cavakaffe kände jag att det var ämnat för mig att ta mig an. Cava är ju mer eller mindre någon form av signaturdryck i mitt liv.

Annons

Några kvarter bort från där jag bor hyr jag ju en kontorsplats och det kontoret har också en fantastisk innegård. Perfekt för en aw helt enkelt. Perfekt för att prova på en cavakaffe.

Vad man behöver är ett stycke Löfbergs cold brew, en cava (jag tog alkoholfritt pga testade drinken mitt på blanka dagen och ville inte göra eftermiddagen vinglig för mina kontorskompisar ?) och honung.

-

Receptet är mycket enkelt: Två tredjedelar cava

-

och en tredjedel cold brew

-

och en halv tesked honung.

-

Smakar typ som kolsyrat, syrligt iskaffe? Tänker väldigt bra som en fördrink om man ska ha kalas såhär vid sensommaren.

Skål! ?

I samarbete med Löfbergs

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar