Sandra Beijer
Jag heter Sandra och är författare och skribent. Har skrivit tre romaner och min första dramaserie har premiär i SVT 2022. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar. Bloggen uppdateras två gånger dagligen mån - ons, och en gång per dag tors - sön.
Annons

dagens outfit. onsdag – söndag.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

july

Ni undrar vad jag hade på mig förra veckan? Ni behöver inte undra mer.

Så här såg jag ut i onsdags när jag och Björn åt  middag på Ön. Det var så gott och så bra festivalstämning. Jag har gått upp i alla fall tre bh-storlekar hittills, viktigt att ha kötta med rejäl urringning när man får feeling. Gör jag iofs oavsett, men ändå.
Wraptopp från Stories (reklamlänk via Metapic) , trikåkjol från Monki.

Annons

july

Annons

Torsdags. Tog min andra vacctionationsspruta och åt middag på Tennstopet med Christian och Björn.
Bar en piké från Zara och gravidtights från Lindex (reklamlänk via Metapic) .

july

I fredags åkte jag på båtutflykt.
Fått så många dm:s under sommaren var denna klänningen är från. Den är från Monki och på rea nu (reklamlänk via Metapic) .

july

I lördags satte jag upp håret i värmespolar som skapade detta mjuka svall. Åt sedan lunch med min mamma på Nytorget. Klänningen är från Zara men gammal som gatan.

Annons

july

Och så avslutar vi veckan i en tischa från Fiorucci som jag köpte när jag och Petra var i London för två år sedan. Gravidtightsen som sagt från Lindex. (reklamlänk via Metapic) Fikade med Petra på Pascal i detta.

Så kan ett gäng julidagar i stan se ut i klädväg. puss.

22 kommentarer till “dagens outfit. onsdag – söndag.”

 1. Anonym skriver: 21 juli 2021 kl 08:21

  Hej! Sandra eller någon av Sandras läsare – någon som har tips på en outfit man kan ha som bröllopsgäst i aug som höggravid? 😅


  1. Alice skriver: 21 juli 2021 kl 13:40

   Beroende på vad din budget är skulle jag definitivt köra på en agave kaftan från Rodebjer! 😍 Finns i flera olika mönster och är luftig (så att den passar augustivärmen) och svinnice. Brukar säljas titt som tätt i Labels we love gruppen på Facebook om du inte vill köpa splitterny 🙂


  2. Pauline skriver: 21 juli 2021 kl 14:02
 2. Elvira skriver: 21 juli 2021 kl 09:21

  Så fina outfits 💞


 3. Mari skriver: 21 juli 2021 kl 09:46

  Du kler deg så bra uansett du, så det er klart du nailer gravid-looken 😀


 4. Lotta skriver: 21 juli 2021 kl 10:30

  Du är så awesome och fin! Jag är ej gravid men har bara nyligen blivit bekväm igen med urringningar. Skammades så himla mycket i sena tonåren för att jag hade linnen i skolan (som jag ju ville ha pga fina bröst tyckte jag). Nu är jag en bra bit över 30 och bara KÖR. Vi måste få låta varandra vara och ha på oss whatever.


 5. V skriver: 21 juli 2021 kl 12:17

  Något helt annat men kanske någon läser. Min kille ska åka bort en helg nu i sommar med sina tre tjejkompisar (några äldre, en ny) där en inte gillar mig (vill inte att jag ska vara med, har betett sig öppet taskigt). De brukar vilja umgås bara de fyra och även om jag tycker att det är viktigt med egentid och space får jag en så himla dålig magkänsla. Denna gång får jag inte följa med (inte första gången, men får vara med ibland). Känner ovälkommen och blir mer osäker för varje dag som går. Har nog aldrig känt mig svartsjuk i tidigare förhållanden men nu har det börjat bubbla i mig och är så himla jobbigt. Tycker att mycket känns jobbigt, att de ska sova ihop och komma nära och stänga ute. Vill liksom inte alltid vara med men känslan av att inte få, att det är något exklusivt och det bara är han och andra tjejer. Skäms att jag känner såhär och fattar att jag bara borde låta det vara, men är så ledsen att jag vet inte vart jag ska ta vägen längre.


  1. cassie skriver: 21 juli 2021 kl 16:12

   Oj, vad taskigt! Tycker din kille borde prata med tjejerna! Sådär ska dom inte få behandla dig! Bryr sig inte din kille eller! Varför ska du inte få följa?! Så otroligt dåligt!


  2. Erika skriver: 21 juli 2021 kl 16:31

   Jobbigt! Känns onekligen lite akward att han åker med tre tjejer men om vi bortser från könen – hur har han hanterat den taskiga tjejen? Stod han upp för dig? Om inte, dumpa honom. Även om de är vänner sen tidigare måste hon acceptera dig och han ska ta hand om dig i det nya sammanhanget.


  3. Agnes skriver: 21 juli 2021 kl 16:41

   Men va?? Klart du inte ska skämmas! Låter otroligt omoget att exkludera dig. Man kan givetvis hinta om att man som tajta kompisar ej tar med sin respektive och vilja ha egentid. Men att peka ut dig och säga att du ej får följa med och antyda/ säga att det är på grund av att personen ”inte gillar dig”. Även om detta är sant så säger man inte så till en vän om hens partner, om du inte råkar vara en misshandlande psykopat, vilket jag försätter att du inte är.
   Din pojkvän anser inte att situationen är obekväm?


   1. V skriver: 21 juli 2021 kl 17:33

    Det är för att de vill vara själva den här gången som jag inte kan följa med, men jag kan kanske vara med på en annan tillställning några helger tidigare. Sist det hände något öppet med den här tjejen tog min kille tag i det efteråt, men sen har det också slätats över en del i termer av att ”hon är sån” och ”hon menade inte det”. Känns som att jag mer börjar tveka på mina upplevelser fastän jag tidigare verkligen har känt att det där inte var ok? Angående att de ska bo ihop är nog inte så mycket egentligen när jag tänker att jag är svartsjuk, utan mer att det känns awkward och att jag känner mig utanför och som att min kille inte är min kille. Önskar nånstans att han kunde stå upp för mig (utan att det skulle betyda att jag vill sitta ihop med honom).


  4. xx skriver: 21 juli 2021 kl 17:30

   Du ska absolut inte skämmas för dina känslor eller den typen av känslor. Tycker det låter helt fruktansvärt! Till saken hör kanske att jag kan relatera delvis till ett tidigare förhållande jag har varit i. Undrar också hur din kille har hanterat situationen med den öppet taskiga tjejkompisen? Medveten om att jag kanske inte har den fulla bilden men personligen tycker jag att allt annat än att din kille står upp för dig är oacceptabelt. Men, man kan dessvärre heller inte förlita sig på andra, dom har en tendens att göra en besviken alltför ofta, så: ta hand om dig, stå upp för dig och dina känslor och försök ta hänsyn till dina känslor (dvs gör det du behöver göra för att du genuint ska må bra, utan långvarigt skav), även om det är svårt. <3


  5. 🐹🌲 skriver: 21 juli 2021 kl 19:46

   Som en person som själv explicit sagt till en partner att jag inte vill att de följer med på nåt — detta låter sjukt onajs. Jag skulle aldrig acceptera att nån av mina kompisar var öppet otrevlig mot min partner. Jag har förklarat tex typ att det är viktigt för mig att umgås självständigt tex, oavsett kön på kompis, men skulle aldrig försvara nån som beter sig illa mot min partner? Det är ju helt knäppt. Jag skulle tycka det var superjobbigt.


  6. Mila skriver: 21 juli 2021 kl 20:07

   Så elakt att du inte blivit medbjuden! Nej jag tycker inte detta är okej av din pojkvän, särskilt om han vet att hans ena vän inte gillar dig. Stor kram – du förtjänar bättre!


  7. Sandra skriver: 21 juli 2021 kl 20:15

   Nope, nej, niet. Acceptera inte att du inte ”får” följa med. Kommer själv ihåg när ett ex skulle fira sin födelsedag tillsammans med en annan kompis som fyllde år. Tydligen skulle det bara vara grabbarna och inga flickvänner var välkomna. Accepterade det och tänkte, aja, ändå inte min arena. Visade sig i efterhand att det var tjejer där, bara inga flickvänner 🙃

   Efter det tänker jag aldrig någonsin nöja mig med en snubbe som aktivt väljer att exkludera mig och är nu med en man som alltid tycker att jag är välkommen.


  8. Rebecca skriver: 21 juli 2021 kl 21:43

   Hej!
   Det är din kille du ska tala med om detta. Säg exakt hur du känner det som du skrev häruppe. Förklara dina känslor/vad du är tveksam kring. I en bra relation lyssnar man in varandra och kommunicerar kring sina behov/rädslor.
   Lycka till ❤️


  9. S skriver: 23 juli 2021 kl 00:59

   Undrar om problemet är att vännerna är av motsatt kön? Bara för att man är heterosexuell och har vänner av motsatt kön så betyder inte det att man är intresserad av mer än vänskap eller ens attraherad. Han har ju valt dig. Jag har en vän som nästan bara har tjejkompisar (och han är kille), men de har ganska skilda vänkretsar och när vi var yngre hängde han gärna med ut och dansade eller hälsade på och pratade eller kollade på film. Det har aldrig funnits någon tvekan om att vi är vänner och han och hans tjej litar helt på varandra. Nu är de gifta och har barn. Vet inte allt om din situation, men några främlingar i en blogg lär inte kunna råda dig. Prata med din kille om det och fundera över varför du reagerar så starkt är mitt råd.


  10. L skriver: 23 juli 2021 kl 11:44

   Undrar om det bara är du som inte får följa med eller om tjejerna också har partners som stannar hemma? Isåfall är det ju inte riktat mot just dig? Som någon redan skrivit verkar ”problemet” handla om att det är just tjejer (även för de som svarat dig). Min kille och jag hittar ofta på saker utan varandra och han har även tjejkompisar som han träffar utan mig. Jag tror faktiskt att det är viktigt att göra saker på olika håll ibland och att få egentid, men utan att man gör en grej av det och liksom måste spendera tid på egen hand bara för att bevisa något. Jag upplever också att det hjälper att prata öppet om allt med sin partner. Kanske kan du prata med honom om hur du känner och hur ni ska göra med det här ‘gänget’? Har du försökt bli vän med dem och hur har det gått? Jag tror också att det är viktigt att komma ihåg att svartsjuka kan vara befogad, men den kan också handla om egen osäkerhet och då är det inte bra varken för en själv eller för relationen. Även om de är tjejer så är de ju bara vänner och du är hans flickvän. Med det sagt tycker jag också att deras beteende är märkligt och jag kan förstå att det känns jobbigt att inte få vara med. Låter som att ni behöver reda ut det tillsammans, du och din kille.


 6. Christina skriver: 21 juli 2021 kl 15:19

  Alltså cykelbyxor for life!! Skönaste som finns, jag har levt i mina svarta hela sommaren


 7. Sofia skriver: 22 juli 2021 kl 00:37

  Sandra, jag är en månad yngre än dig, har läst din blog sedan begynnelsen, men aldrig någonsin kommenterat på en endaste blog någonstans. Jag bor i jakobstad (där du ju har hälsat på). Men nu kan jag inte hålla mig längre. Du har sånt glow! Heja dig! Jag har alltid förlikat mig med dig, är 36 år, bor med fästman sedan 11 år i ett gammalt hus vid havet, har två små hundar som är minött allt. Men har aldrig någonsin, inte ens som liten haft en dröm om att bli mamma, jag vet själv att det bottnar i en helt otrolig rädsla för förlossning, och en känsla av att jag inte är stark nog. Jag tycker om mina vänners barn, men är inte intresserad av okända barn, är helt enkelt lite rädd för dem. Det är med största intresse och nyfikenhet jag följer med din resa. Modigt och så rätt av dig att sätta ord på dina känslor! Alla har rätt till sina egna känslor. Du är så otroligt vacker gravid och jag sänder alla mina lyckönskningar till dig och Björn.


 8. Alexa skriver: 22 juli 2021 kl 21:47

  Men va vad åt ni på ön, var där igår och tyckte maten var under all kritik. Trodde väl inte att det skulle vara i klass med Adam/Albin (mmmm!) men tänkte ändå att de inte sätter sitt namn på vilken skitmat som helst. En friterad kronärtskocka som smakade senap och citron (enbart), friterad färskpotatis som var så soggig, och en tomatsallad för 195 kr som smakade tomat med typ min systers parfym 🥲


 9. Lena skriver: 22 juli 2021 kl 23:22

  Vacctionationsspruta var ett nytt ord/ny stavning för mig (vaccination). Man kan också skriva ”min andra vaccinspruta”!


Dela på:
Laddar