Annons
Annons

de olika kvarteren i niotillfemstaden.


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Förutom bloggen har jag ju en himla massa olika krypin här ute på interwebz. Om man vill skulle man ju kunna följa mig som något slags heltidsjobb. Och det är ju klart ni vill.
Här finns jag förutom på sandrabeijer.se:

Annons

insta

Instagram: sandrabeijer
Instagram såklart! Den kanal jag uppdaterar mest frekvent förutom bloggen. Ser detta som en slags behind the scenes med de bilder som inte hamnar på bloggen. Dessutom i realtid på ett annat sätt än vad bloggen är.

bloglovin

Bloglovin: Niotillfem 
Bloglovin är typ det bästa som hänt mig på internet. Har ni inte det – skaffa! Så praktiskt med rss-läsare där man samlar alla sina bloggar och kan se när de senast uppdaterades.

pinterest

Pinterest: niotillfem
Pinterest är en bokmärkessajt där man kan samla allt man tycker om på internet. Jag använder detta för allt möjligt: stilinspo, hemdrömmar och mat jag ska laga till exempel. Här har jag skrivit lite mer om min egen pinterest.

twitter

Twitter: niotillfem
Twitter är det sista jag gör innan jag går och lägger mig. Då läser jag igenom vad alla pratat om här under dagen. Jag själv kanske uppdaterar min twitter 2 gånger i veckan, oftast med saker jag tänker på eller bra artiklar jag läst och vill sprida vidare.

facebook

Facebook: niotillfem
Min blogg har sin egen facebook-page så om du lajkar den får du Niotillfem i ditt facebookfeed!

spotify
Spotify: Sandra Beijer
Har lite över 24 000 följare på min spotify vilket känns ju himla flott för någon som inte är artist. Är galen i spellistor ni vet och här hittar du samtliga. För en mer noggrann genomgång och hur jag brukar sortera mina listor kan du läsa om här.

flickr

Flickr: Sandra Beijer
På flickr laddar jag upp alla bilder jag ska blogga samt sorterar dem i mappar för att hitta bilderna bättre när jag ska blogga om något särskilt, typ mina bästa kjolar eller så. Hur jag organiserar min Flickr kan du läsa om här. 

youtube

Youtube: Sandra Beijer
Jag använde ju länge Vimeo istället för Youtube pga snyggare spelare. Men nu har Vimeo blivit så himla knepig med sina musikregler så nu är jag tillbaka på youtube istället. Följ min youtubekanal för att kolla på filmerna innan jag lägger upp dem på bloggen vetja.

apprl

Apprl: Sandra Beijer
De flesta metrobloggar har som en egen liten webshop nederst på sin blogg. Hela webbshoppen kan man hitta på Apprl.com, och där kan man även starta sin egen shop. Apprl är lite som ett pinterest man kan tjäna pengar på typ. Uppdaterar inte så jätteofta men ska försöka bli bättre.

IMG_8181
Snapchat: niotillfem
Snapchat har jag haft något år på mobilen men aldrig använt pga förstår absolut ingenting av denna app. Nu har dock Gustav lovat mig att lära mig hur det fungerar i helgen. Så kanske blir jag aktiv här snart. Ni är välkomna att adda mig tills vidare i alla fall!

portfolio
Cargocollective: sandrabeijer
Slutligen har jag en portfolio på Cargocollective. Detta är kanske mest för min egen skull för att få en översikt på de olika grejerna jag jobbar med utanför bloggen. Här hittar ni alla mina krönikor exempelvis, om ni blir sugna på att läsa någon eller så : )

Det var det, tror jag inte glömt något nu. Man vet ju aldrig, många kvarter är det.

 

Translation. The different places on the internet where I am active besides the blog.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar