Annons
Annons

den maximala hastigheten, vart du vill så fort du kan


 

new york

Alldeles precis nu sitter jag på ett flygplan över havet. Planet ska landa i Stockholm runt lunchtid, men jag antar att jag sover nu när detta publiceras (hoppas). Jag tog över 1000 (?!) bilder i fredags – en dag som alltså innehöll Håkan Hellström. Så jag har inte riktigt hunnit gå igenom dom än.
Så tills vidare bjuder jag på en före-bild strax innan konserten när jag och G gjorde oss fina till tonerna av Håkan och hade cava i glasen! Jag lockade håret och Gustav gjorde ansiktsmask.

Annons

1
Och så en efter-bild när mastroshattarna och finkläderna åkte på. Såg bara en annan person med matroshatt på konserten btw. Trodde typ alla skulle ha det hehe : ) Vi kände oss så himla fina i våra hattar i varje fall! Hade matroshatt varit legitimt att ha en vanlig himla tisdag hade man ju lätt slagit till.

Puss hörs snart igen på svensk mark! Stockholm! <3

 

Translation. Gustav and I before and after we got ready for the Håkan Hellström concert this friday.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar