Annons
Annons

dress every day like you're going to jimi hendrix's funderal.


 


Det här har jag haft på mig idag. Tröjan köpte jag i lördags på en second-handaffär i Marais. Storlek XXL står det men antagligen är den typ xxs för att den är så kort i ärmarna och slutar vid midjan. Vill ha femhundra collegetröjor med tryck i olika färger i vår tack. Fint ju. Kjolen är AA, skorna är Asos och chokerhalsbandet i sammet är från ebay.

Annons

Skulle i och för sig inte förvåna om Paris gör så att jag inte har på mig något annat än bylsiga tröjor. Kanske är det extra tydligt för att jag är ensam så mycket om dagarna, men fy vad uttittad och betraktad jag känner mig i den här staden. Till skillnad från New York och Stockholm (även om det finns osköna snubbar där också) där jag ändå upplever mig säker om dagarna och kan ta mig från punkt a till b utan att bli stoppad, känner jag mig hämmad i vad jag kan göra här. Det är inte okej när ens kompis kan säga ”ska du ta tunnelbanan själv? men ha helst inte kort kjol då.”
wtf jag har bara korta kjolar.
Hemskt att man ska vara orolig för att någon ska komma fram och dra i en, bara för att de kan. : ( Inte alltid så himla enkelt att resa själv som tjej, och det är så jäkla tråkigt att det ska vara så. Paris är great annars men asså vissa killar, gå och göm er under en sten seriöst.

(0)
(0)
(0)
98 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar