Annons
Annons

en första semesterdag i cap d’antibes.


 

cap d'antibes.

I måndagskväll kom jag och M fram till franska rivieran och på tisdag började vår första heldag. Med frukost såklart. För den som missat har min familj ett hus i Cap d’Antibes där jag och M nu är i en vecka (tillsammans med mina föräldrar då).

Annons

cap d'antibes.

Macka, yoghurt med bär och nötter, ägg och juice.

cap d'antibes.

Tillbringade resten av dagen i poolen och vid poolen. Älskar pool. Läser en så himla bra bok nu, längtar till att få berätta om den för er. Ligger ganska många bokblogginlägg efter så imorrn blir det dubbelrecce av två jag läste förra månaden.

cap d'antibes.

Åt glass också såklart.

cap d'antibes.

På kvällen åkte vi och spelade tennis! Eller mest min mamma och Magnus för jag är fortfarande rätt förkyld, men jag spelade litegrann iaf (samt spelade ett mobilspel jag är totalt hooked på, återkommer om det).

cap d'antibes

Milla kvällsbadade sedan. Hon var också lite matt efter tennisen pga sprang runt och jagade katter och ekorrar i en timme.

cap d'antibes

Obs på att mina föräldrar byggde poolen så att Milla har en minipool att bada i när hon har lust. ^^

cap d'antibes

Magnus dök också i.

cap d'antibes

Sedan gjorde vi oss lagom fina för kvällen och åt kyckling med grönsaker och drack rödvin.

cap d'antibes

Klart slut med dag 1 på vår Frankrikesemester.

 

Translation. M and I arrived at my family’s house in Cap d’Antibes last Monday so two days ago were our first full day here. We hung out by the pool and read books and ate ice cream all day long and in the evening we played tennis with my mom and Milla.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar