Annons
Annons

en gång för länge sedan. 2005.


 

Vi hoppar ett år tillbaka från när vi tittade tillbaka på 2006 förra veckan och tar en titt på året 2005. Året då jag började blogga, var tjugo år och läste genusvetenskap på universitetet.


Jag firade in nyåret 2004/2005 med Nathalie på en fest i Vasastan. Det här är den enda bild jag har, men jag hade i alla fall den här fina fina Marc Jacobs-klänningen på mig i den perfekta röda färgen med en stor svart sammetsrosett. Den var med största sannolikhet en kopia för jag köpte den på ebay för 700 kronor, men vad gör väl det.

Annons


Jag såg ut såhär på mitt passfoto.


Här bodde jag med min pojkvän Tobias, i en fin lägenhet vid Karlaplan som jag fick hyra av min styvpappas pappa. Han hade haft den som övernattningslägenhet i många år men sedan hade den bara stått tom. Så då fick jag flytta in! Här har jag Milla och Vera på besök.


Min anslagstavla.


Vi var på Popaganda förstås. Den var i juni dåförtiden, var gratis och höll till vid universitetet. Den här bilden kan dock vara från 2004, minns inte riktigt.


I juli åkte jag, Maja, Tove, Jonna och Filip till Paris i en vecka. Så himla bra semester. Vi promenerade runt, åt ost, dansade på Paris indieklubbar och lärde oss nya ord.


Jag och Jonna vid något franskt vatten, kanske Seine?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OFGgq5yOOTg&list=UUS47-pV4vlHZzpYO9CjowBg[/youtube] Tove skrev en fin sång om mig så den sjöng vi när vi var på en hemmafest med rosa väggar i Marais.


jag och Tove i Montmartre.


Parisgänget! Min klädstil har ju förändrats minimalt på sju år.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZSu5lRgimPI&list=UUS47-pV4vlHZzpYO9CjowBg[/youtube] Och så sjöng vi jämt låtar av Strip Squad när vi träffade fransmän. Strip Squad var Majas band men de förstod sällan briljansen, tur att vi gjorde det iaf.


I augusti fyllde jag 21 och firade på landet med Tobias, Jonna och Nathalie. Vi drack bellini som är en av mina bästa drinkar.


Sedan åkte vi till Emmaboda. Det blev den sista tält-festivalen för mig. Minns att jag sov raklång på ryggen för att hålla luggen perfekt alla dagarna.


Fina Tove och fina Filip på Emmaboda.


På hösten tog jag inte så många foton. Men vi var ute på roliga ställen och så började jag på Berghs också. Men alla de bra fotona från roliga klassfester är nerpackade i en flyttlåda i en källare.


I december åkte jag och Tobias till Paris igen för att fira nyår.


Nathalie var också med.

Och sen tog året slut. Ett väldigt händelserikt ett.
.


Looking back at my 2005, when I was 20 years old, studied gender studies at the university and went to Paris with my friends.

(0)
(0)
(0)
27 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar