Annons
Annons

en gång för länge sedan. 2006.


 

Jag tänkte att vi skulle titta tillbaka lite idag. 6 år tillbaka närmare bestämt, och se hur mitt tvåtusensex såg ut, när jag var 21, gick i skolan och hade långt rött har.

JANUARI.

Jag firade in året i en lägenhet i Paris utan stolar men fullt av hemmagjorda tryfflar och champagne. Vi dansade till fransk pop och somnade på en madrass klockan fem på morgonen.

Annons

FEBRUARI.

Februari tillbringades som vanligt hemma hos mig. Jag bodde i en lägenhet med ganska stort kök och hade förfester jämt och ständigt. Spelade galenpanna minst två gånger i veckan.

MARS.

Jag gick på Berghs och vi hade temafester ungefär jämt. Här hade vi djurtema hemma hos Hanna. Jag var älg och Christian katt. Tyvärr har våra horn och öron och nosar ramlat av på bilden.

APRIL.

Våren firades in med ett par skor som jag tyckte var det finaste jag sett. Använde de så mycket att de nästan blev svarta.

MAJ.

Joakim fyllde 22 och jag, Carl Fredrik och Livia firade honom på Djurgården med glass.


Fortsatte hänga med min fina Berghsklass. Inomhus byttes ut till picknickar.

JUNI.

Min lillebror tog studenten.


Vi firade midsommar ute i skärgården.


Sedan åkte jag och min dåvarande pojkvän Tobias till Tokyo! Vi hade sparat så himlans länge och bodde på ett litet vandrarhem i Ueno och åt nudelsoppa för åtta kronor varje middag. Det var så himla bra resa, vi lärde känna ett gäng roliga japaner som tog oss på äventyr och knasiga karaokerum. De kunde inte ett ord engelska och vi kunde ingen japanska så vi ritade bilder till varandra och gestikulerade. Man kan komma långt utan språk ändå.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HI60OLzBub0&list=UUS47-pV4vlHZzpYO9CjowBg&index=53&feature=plcp[/youtube] Här är den ganska långa men peppiga filmen om den resan!

JULI.

I juli hängde vi på Djurgården.


Och Vitabergsparken.


Och på klubben Trädgården.


Och på Spy Bar.

AUGUSTI.

I augusti fyllde jag 22!

SEPTEMBER.

I september var det dags att söka praktikplatser. Jag och Snyggjohan ville till New York och mailade ett knäppt mail till de byråer vi ville till som innehöll den här bilden och en text som var typ Vi dör, Sverige är bara regnigt snälla rädda oss nu.


och så klippte jag av mig långa håret.

OKTOBER.

De räddade oss förövrigt! Två byråer svarade och sa men skynda er hit bums så det gjorde vi och stannade en månad och reklamade oss.


Det var första gången jag var i New York i vuxen ålder och jag blev kanonkär i hela stan.

NOVEMBER.

I november hände det inte så mycket mer än att jag och Maja hade briljanta msn-samtal.

DECEMBER.

Jag fick en systemkamera i julklapp och var helt amazed över hur bra bilder det kunde bli.Med systemkameran i handen åkte vi hela familjen till Kenya och firade jul och nyår där. Det var minst sagt fantastiskt.


Och det var det året på ett ungefär.
.


A look back to the year of 2006 when I was 21, was still in school and had long red hair. Please read in Google Translator!

(0)
(0)
(0)
30 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar