Annons
Annons

en lördag i tio bilder.


 

Ungefär såhär såg min gårdag ut:


Jag vaknade vid ett, klädde på mig och åt frukost. Fast frukosten blev inte alls så rolig på bild så den hoppar vi. Pommac och en macka med skinka, senap och rödlök var det hur som helst.

Annons


Vid fyratiden var det dags att lämna min stökiga lägenhet och åka tunnelbana till medborgarplatsen.


Där mötte jag upp det här lilla gänget på Babylon. Vi drack champagne och vinkade av Nina. Hennes visum är nämligen klart och just nu sitter hon på ett flygplan till New York för att börja jobba på måndag. Hur mycket ångest jag har över mitt försenade visum på en skala mellan 1-10? En miljon.


Vi satt där tills klockan blev sex ungefär och sedan åkte jag hem igen.


Jag rullade köttbullar med fetaost och svängde ihop den här halloumisalladen.


Och vid niotiden kom de här damerna över på middag!


Vi drack rödvin och pratade om musik, mammor, resor och hemligheter.


Michelle kom förbi med Hello Kitty-glass med vindruvesmak!


Alla som hälsar på hos mig får en present eftersom jag inte kan ta med mig allt när jag flyttar. Cilla fick Gloria Gaynors ”I Will Survive” på LP.


Sedan plockade jag, Jenny och Michelle med oss en flaska rosévin ur kylen och våldgästade Ludvigs klassfest. Där dansade vi tills klockan slog fyra på natten, men då fick kameran stanna hemma. Och så var det med den lördagen!
.


My saturday in ten pictures. I had champagne at Babylon with my friends in the afternoon and then I went home and made dinner for Cilla, Jenny, Matilda and Michelle. We sat in my livingroom, drank wine and talked until 01 and ended the night at a party.

(0)
(0)
(0)
39 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar