Annons
Annons

en lördag med grönsaksmarknad och take away-ramen.


 

saturday.

I lördags vaknade jag utvilad och pigg vid halv nio. Lyxigt på en lördag ändå. Jag gick upp och gräddade våfflor med kanel till mig och min sjuka pojkvän och sen åt vi dom med honung, lingon och hasselnötskräm.

Annons

saturday.

Sedan hängde jag i badrummet och gjorde ansiktsmask och satte på en tvätt och lite sånt. Hur fin är denna ansiktsmasksboken full med masker från Dr. Jart? Finns på Sephora för den som undrar.

saturday.

Till slut var jag fit for fight för att möta verkligheten där ute.

saturday.

Jag traskade nerför Katarina Bangata och spanade in Bondens Marknad. Så mycket fint och gott. Den är varje lördag fram till 22:a oktober <- tips tips

saturday.

Mmmmm kantareller. Köpte dock inget för jag ska ju resa utomlands snart. Tog istället en tripp till Akademibokhandeln för att leta efter Karolina Ramqvist nya bok Det är natten, men den var slutsåld. Hoppas den finns på pocketshop på Arlanda!

saturday.

Sedan smsade Magnus och önskade sig en New York-delimacka till lunch. Jag gick till Urban Delis chark och köpte typ allt men det blev inte direkt så amerikanskt, mer italienskt. Tror han gillade den ändå.

saturday.

Själv åt jag en caprese på gröna tomater.

saturday.

Sedan gick jag till Sats och sprang på ett löpband. Här är mina nya springskor från Adidas btw, de är så knasiga för det är ett hål mellan sulan och tyget liksom? Man känner sig väldigt lätt och studsig i dom.

saturday.

När kvällen kom tog jag fram lite rosévin och bjöd över samtliga anställda på Sandra Beijer AB på ett glas. Älskar de här tjejerna, sjukt härliga

saturday.

Vid halv sju mötte jag upp Pontus, Elsa och Lynn på Ai Ramen, vi beställde take away och drack ett glas cava när vi väntade.

saturday.

Sedan promenerade vi hem till Nina och Anton, åt middag. Jag åt en spicy miso ramen med bränd majs och bönor.

saturday.

Efter lite vin och massa prat slog klockan sisådär halv elva och då kramades vi adjö och så var den här oktoberlördagen snipp snapp slut.

 

Translation. My Saturday! Please read the captions by clicking ”in english” below the header at the top.

(0)
(0)
(0)
33 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar