Annons
Annons

en lördagslista om tankar just nu.


 

Hej! Jag kämpar på med min Tokyoguide för att kunna publicera den imorgon. Satan i gatan vad det tar tid dock. För att inte bloggen ska eka tom denna lilla lördag kommer här en lista som handlar om grejer jag har för mig för tillfället. För det är såklart det enda ni undrar mest av allt i livet just nu  eller hur? : )

Annons

ootd
Jag måste
Färga om mitt hår, börja planera sommaren lite vettigare, städa i min garderob, ha minifest på balkongen!
Det sista är kanske inte ett supermåste men vore ju himla roligt.

Jag imponeras av
Välformulerade människor, som liksom har de perfekt svaren på tungan hela tiden? En sån vill jag bli. Samt personer som är kick-ass på contouring, det skulle jag också vilja kunna. Vet inte om jag bara är dålig eller om mina kinder helt enkelt är för runda : )

cap d'antibes
Jag längtar efter
Mina föräldrars hus på rivieran och att få ligga vid poolen och läsa jättemånga jättespännande böcker! Gud vad jag längtar.

Jag inspireras av
Skrivande talangfulla kvinnor. Lyssnade på Expressens podd ”Konversation” i veckan med Katarina Frostenson som är poet och ledamot i Svenska Akademin och författaren Negar Naseh. De är helt befriade från glättighet och så trygga i sin intelligens. Att ha ett helt oironiskt samtal om ryska poeter i typ 20 minuter är så långt bort från min värld, men på ett spännande sätt då. Hoppas jag får en skärva av deras seriositet en dag!

Jag drömmer om
Min senaste dröm och most recent på min bucket list är att skriva en novell för Novellix. Jag tycker det är så otroligt roligt att skriva noveller och Novellix format och idéer är så fina och välkomnar till läsning liksom. Ah, det vore flott helt enkelt.

tokyo.
Jag googlar på
Tokyogrejer eftersom jag kämpar på med guiden. Samt mina boktitlar och mitt namn ibland. Är även besatt av IMDB och kollar jämt upp allt om skådespelarna när jag kollar på en film eller serie.

Jag är peppad på
Sommaren såklart. Att den börjar nu! Att vi är i den! Att den får mig att må bra!

 

Translation. A little list. Please read in Google Translator.

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar