Annons
Annons

en ny glittertröja och ett par höga jeans.


 

-

Här kommer två dagars kläder: en tisdag och en onsdag (alltså i förrgår och igår). Jag tänkte att jag skulle passa på för jag hade två nya klädesplagg nämligen! Detta var tisdagens kläder.

-

Alltså slappheten att jag inte orkade byta till ett bättre objektiv där hela jag fick plats… jaja. Jag hade en kjol från Monki och en ny tröja från River Island.

Annons

-

Tröjan har hög halsringning, är rosa, rutig och glittrar. Jättemånga fina grejer på en gång alltså.

-

Såhär såg jag ut igår, i nya byxor som jag spontanköpte på tisdagskvällen. Tischan har några år på nacken och är från Wildfox.

-

Eftersökte ett par svinhöga jeans i jeansfärg i min garderob och det hade Dr Denim. Ville allra helst ha stentvättade men what to do. Rekommenderar för övrigt Dr Denims jeans för man kan andas i dem vilket är ju nice.

-

Jag klippte av dem ankelkorta. Tillsammans med mina Superga kände jag mig som en av de coola tjejerna som gick i nian när jag gick i sjuan i min högstadieskola.

-

Och så här såg jag ut i håret + sminket. Ni skulle bara ana hur torr jag är i ansiktet egentligen, men det syns inte på iphonebilder i motljus : )

Nu ska jag springa ner och äta frukost på Nytorget 6 med min mamma som jag inte träffat sedan juli! Ska bli så fint.
.

Translation. Two days of outfits. Day one: skirt from monki and sweater from river island. day two: jeans from dr denim and t-shirt from wildfox.

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar