Annons
Annons

en röd mockaklänning.


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

photo: ellen waldton

En dagens outfit för någon vecka sedan kommer här i ett söndagspaket till er. Har faktiskt samma kläder idag så man kan verkligen kalla det en dagens om man vill.

photo: ellen waldton

Jag mötte upp fotografen Ellen Waldton för att knäppa dessa fina bilder en förmiddag. Man får ju skynda sig ut innan solen försvinner ni vet.

Annons

photo: ellen waldton

Jag hade en ny roströd mockaklänning från Asos med snörning fram. Finns på rea nu såg jag för den som är intresserad! Den långärmade t-shirten under är några år gammal, från ett märke som inte längre finns.

photo: ellen waldton

Ryggsäcken fick jag av Grafea och det var ju himla snällt av dem för deras väskor är så sjukt fina. Känner att den kommer bli en trogen följeslagare i vinter.

photo: ellen waldton

Hade Converse på fötterna (vilket inte direkt kommer hända igen förrän i april, fötterna blev istappar). Kritvita converse är så mycket tonårsfeeling, fast då ville jag skita ner de så fort jag kunde så att de skulle se använda ut. Nu önskar jag att samtliga av mina gympadojor höll sig vita forever.

photo: ellen waldton

Japp, det var en outfit en dag i mitt liv.

photo: ellen waldton

Spana in fler av Ellens fina foton här vetja.
photo: ellen waldton

 

Translation. Suede dress from Asos, long t-shirt from a friend, Converse and bag from Grafea.

 

 

(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar