Annons
Annons

en sekund för länge, blåklintsblått och seriemördare från sextiotalet.


 


source.

Jag vill helst att det aldrig ska ta slut, så här kommer ännu fler fina historier om vad ni hittade på förrförra veckan. Och mer ska det bli veckan ut.


Att killen på min skola som jag gillat så länge nog gillar mig med, för idag när han skulle hejkrama mig så tappade han cykeln och det såg väldigt roligt ut och han blev lite generad, sen tittade han en sekund för länge på min mun.

Annons


När jag skrattade fruktansvärt så mycket att jag nästan kissade på mig och jag ramlade på golvet. Har alltid tyckt att folk som ramlar på golvet när de skrattar gör sig till men när något är så roligt som det var då som går det inte att stå längre. Man lägger sig ner för att orka skratta vidare.


Ikväll har jag dansat. Ensam och nykter. Det var så jävla kul.


Han satt på bänken i vår högstadiekorridor, vände sig till killen som satt bredvid, tittade på mig och sa till honom “Visst är hon fin?”


I onsdags köpte jag en ny klänning, en blåklintsblå i siden, och när jag tog på den på torsdag morgon och drog min skinnjacka över på väg ut ur lägenheten pussade min pojkvän mig omkring tusen gånger och sa “You’re just too pretty. I want you next to me all day, please don’t go to work”.


min samhällslärare sa på mitt utvecklingssamtal att jag är den bästa elev han någonsin haft.


En morgon bestämde vi oss för att strunta i precis allting ett litet tag. så vi satt där i flera timmar. i ett soldränkt kök, drack sur fruktjuice spelade othello och han berättade om seriemördare från sextiotalet. han är världens finaste pojke.


Det finaste på hela veckan hände i förgår när jag var ute och gick med mina barn. Det var soligt ute, min dotter satt i vagnen och min min son som är 4,5 år gick bredvid och höll mig i handen. Han gick tyst en stund, sedan sa han:
“Mamma, vet du en sak? Jasmin är kär i mig.” Sedan berättade han att han är kär i henne också, att de ska gifta sig när de blir stora. Min sons första förälskelse och jag var den första han valde att berätta det för. Det kändes fint. Jag kan bara hoppas att han alltid kommer att vilja berätta om såna saker för mig.


I fredags kom det fram en kille med mörka ögon och fin frisyr och talade till mig på ett sätt som ingen annan tidigare gjort. Han kysste mig inne på krogtoaletten och sedan kysstes vi flera tusen gånger om på en svartklubb under bar himmel. Han ville ses igen, tyckte att vi kanske skulle kunna döda ekorrar ihop (men inte på riktigt förstås).


Igårkväll berättade jag för pojken jag älskar att jag tycker om honom. Han tyckte om mig med.


En kille jag känner från en lång bussresa har börjat höra av sig. Han är oerhört söt och spelar gitarr i ett band. Häromdan skicakde han mig ett 90 sekunder långt gitarrsolo som han gjort till mig. Jag blev helt ställd! Rodnade i timmar. Lyssnar på musiken hela tiden. Så vackert att jag känner massa pirr i mig. Det börjar som någon mystisk sak men bryts av och slutar så fint stillsamt att jag inte har mer ord som kan beskriva allt det. Tydligen så tänkte han på mig och pillade en heldag med att få ihop något för att få ur ett stort leende ur mig – det funkade! Ingen har gjort något så fint för mig förut.


I moved to Paris four months ago. Tonight after sharing beers and a plate of charcuterie with a French boy, he took me to the apartment he’s moving out of tomorrow. It was completely empty; all his furniture was gone, but we kissed on the floor until our backs hurt.


Jag dansade utan skor och tappade rösten igår


när han ringde mig & bad mig komma nu, nu, nu. så säger jag: men vi ses ju om bara två timmar, & han svarar, men det är inte så bara för mig.
.


Some of the comments from the post about the best things that happened to you two weeks ago. read it here.

(0)
(0)
(0)
72 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar