Annons
Annons

en snabbvisit i riga.


 


Igår kom en taxi och hämtade upp mig och Ludvig prick klockan åtta. Den stannade vid nytorget och vi fick instruktioner att ta hissen upp till Ninas lägenhet. I hissen fann vi en märklig skylt..

Annons


Och ännu en! Hade Lettland flyttat in till Ninas lägenhet?


Det hade det!
Vi välkomnades av Lettlands nationalsång på högsta volym och vodka. Det var nämligen så att när jag fyllde år i augusti så fick jag en resa till Riga av det här gänget, men jag kunde inte åka för jag var i Marocko då. Så istället fick jag gårdagen i present, en födelsedagsfest i lettiskt tema. Så flott!


Vi började med att äta middag.Cilla hade gjort borstj. Så himlans gott.Det hängde ballonger och vimplar över hela lägenheten.


Vi placerade oss i soffan medan Sebastian läste lettiska dikter för oss.


Rebecka kom lite sent men vi förlät henne eftersom hon var så fin i håret.


Stefan.


Carl Fredrik och Sebastian.


Jenny kom ändå från Malmö för kalaset! Jag älskar den här bilden förövrigt.


Sebastian.


Kalle och Rebecka.Vi hade så himla fint. Drack vodkadrinkar, lyssnade på nån lettisk indiesnubbe Jenny hade hittat på spotify som då och då fick skruvas ner på lägsta volymen för Sebastians eminenta dikter.


När klockan slog midnatt fyllde Stefan år, så då slutade vi vara i Riga och firade Stefan resten av natten istället. Här sjunger vi.


pussar!


nina.


matilda, stefan, jenny och jag.


sittpeppdans.


När klockan började närma sig fyra var vi kanske sex stycken kvar. Vi sjöng med i 90talsballader  det högsta vi kunde och blandade martinidrinkar.


Till slut sa Nina att det var dags för oss att flyga hem från Riga.


Så då gjorde vi det.

Bästa kvällen!


My friends arranged a surprise party for me yesterday! When I turned 25 in august they gave me a trip to Riga with my boyfriend, but I couldn’t go because I was busy those dates. So yesterday Riga moved in to Ninas apartment for one night. Such a wonderful friday.

(0)
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar