Annons
Annons

en torsdag i en fransk huvustad.


 


I torsdags bestämde jag mig för att vara frisk. Så jag gick upp tidigt och satte på mig läppstift och gjorde mig redo för dagen.


Åt frukost. Knäckebröd med kräftost, yoghurt, ägg och pepparmintste.


Sedan packade jag ner mitt bokmanus i väskan. Skrev ut det i Sverige för jag har bara läst det på datorn och om det är något man lärde sig på svenskan var det ju att skriva ut saker man skrivit för att kunna läsa noggrannare. Även om det går åt helskotta och folk tycker den är idiotisk när den kommer ut är jag ändå så himla stolt över att ha lyckats skriva så mycket utan att ge upp. Att det finns ord på alla de här sidorna, det känns nästan knäppt.

Annons


Jag googlade upp ett café med wifi och begav mig dit.


Beställde en kaffe och började läsa. Den fina anteckningsboken fick jag av Rabén och Sjögren. Skrev på lite andra grejer i den för att man blir så stirrig i ögonen av att bara läsa så man måste varva med annat också.


Efter några timmar blev det lunchtid och jag beställde en mozzarellamacka som var fullkomligt svindyr. Hit kommer jag ju inte gå tillbaka.


Sedan blev klockan tre och jag kände mig mer förkyld än någonsin så jag gick hemåt.


Placerade mig i sängen och svarade på mail.


När klockan blev 18 festade jag till det med ett plommon och några godisar.


Sedan blev det kväll och jag åkte till Pigalle.


Jag var nämligen bjuden hem på middag av de här två norska bloggläsarna! Ingrid och Anja.


Vi åt megagod spenatpaj och drack rödvin.


Så himla fint att bli bjuden hem till folk man aldrig träffat tycker jag. Särskilt när de är så gulliga och roliga.


Vi avslutade med macarons och kom fram till att den med koriandersmak nog otippat var bäst.
.

My Thursday. Sat at a cafe all day and worked with different writing stuff. In the evening I was invited home for dinner by to lovely norwegian blogreaders! We had spinach pie and macaroons.

(0)
(0)
(0)
40 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar