Annons
Annons

en valborgsmässoafton på film.


 


Jag köpte en ny kamera i helgen, en Canon 550D. Inte för att ersätta min fina 50D, men jag ville så himla gärna ha en som är lite lättare när man är ute i natten. Och framförallt – med HD-videokamera! Så min valborgsmässoafton med middag i Williamsburg och Marissas födelsedagsfest på Lower east fick bli min första film.
Hoppas ni tycker om den:
[vimeo]http://vimeo.com/23153031[/vimeo] Musik: Serenades – Birds
.

Annons


I got a new camera this weekend, a Canon Rebel T2i. I wanted a smaller camera to use at night time and most of all I have been longing so much for a camera that can film in HD. This is my first film, from this saturday when we had dinner at El Almacen in Williamsburg and then went dancing at Marissas birthday bash.

(0)
(0)
(0)
111 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar