Annons
Annons

en väldigt bloggig tisdag.


 

tuesday

I tisdags vaknade jag med lockar för att jag då hade lockat håret kvällen innan. Var mycket positivt inställd till en början att göra en höjdarfrisyr.

tuesday

Gick dock sådär, gav upp och blev en tofs istället. Tack för alla locktips i gårdagens inlägg btw!

Annons

tuesday

Vid tio var jag på jobbet. Här är min utsikt från min plats. Tycker så mycket om att ha ett kontor att gå till. Jag hyr då en kontorsplats på söder hos Naturligt Snygg som är en sajt för ekologisk smink och hudvård. Dom är himla gulliga.
Ska självklart visa er runt sen! Måste bara komma i ordning lite först.

tuesday
Jag jobbade jättedåligt och långsamt av nån anledning och sen åt jag lunch. Hade matlåda! Pärlcouscous är en favorit för tillfället. Åt det med selleri, tomater, halloumi, gurka och gräddfil. Gott gott.

tuesday

Sedan lämnade jag Södermalm och promenerade till Östermalm för att gå på ansiktsbehandling. Gör ju det cirka var sjunde vecka för att fuktbomba.

tuesday

Sedan hem igen. Gjorde mig fin för kvällen.

tuesday

Här är jag och min fuktbombade hud som min ansiktsbehandlingstjej säger är som en tjugotvåårings. Misstänker dock att hon säger det till alla. Vilket är totally fine blir gärna överröst med komplimanger oavsett thank you

tuesday

Vid arton mötte jag upp en äkta tjugotvåring istället, nämligen Flora! Vi sågs på 19 glas för rödvin och catch-up och pratade om killarrrrrr

tuesday

Sedan promenerade vi till Gamla Riksarkivet där Daisy Grace hade modemiddag. Så himla fint på Gamla Riksarkivet? Aldrig varit där förut.

tuesday

De visade modefilm i en biosalong först och jag hade platsen bredvid det här gullot.

tuesday

Efteråt var det middag med lax och många alkoholenheter. Jag var Floras bordsherre (lucky me), samt även toalettbuddy.

tuesday

Efter middagen hånglade jag med den här unge mannen.
Nä skoja. Det är William från Skam. Tog en selfie för att jag tänkte att ni skulle gilla. Visst är vi gullia.
Själv har jag ju då inte ens sett Skam än och lär antagligen aldrig göra pga FÖR MÅNGA rekommenderar denna serie till mig och säger att den är mitt livs bästa serie. Blev helt anti till slut av allt tjat. En av mina mindre charmerande drag.

tuesday

Avslutningsvis blev jag ganska full med detta eminenta gäng innan jag promenerade hem i Stockholmsnatten.

(0)
(0)
(0)
57 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar