Annons
Annons

era bakgrundsbilder på mobilen.


 

Förra veckan undrade jag ju lite försiktigt om man fick smygkolla i era mobiler. Det fick jag! Tack för det, det är ett så himla roligt sätt att lära känna sina läsare lite bättre. ^^
Här kommer ett knippe favvisar!

Annons

denise

DENISE: Första på en av min katt samt pojkvän, mycket söt sovandes. Andra är också när pojkvännen är med, tagen ute på Hamreheden, en bakislördag.

e61v9k
REE:
Lock screen is one of my favourite quotes.
I’m going to watch Morrissey in concert in October so in the meantime he lives on my home screen xx

sandra

SANDRA: meryl streep i en mozzarellastick pga två saker jag älskar <3

i2lwet

EMMA: Min bakgrundsbild föreställer mig själv och min bästaste bästa följeslagare när vi besökt ett väldigt blåsigt Öckerö i somras.

1

FANNY: Magiskt tecknat havslandskap från pinterest som låsskärm. Lillebror med 8-veckorsvalp ???

1

LINNEA: Min låsskärm är ifrån min bästa konsert någonsin. Köade utanför Gröna Lund i 26 timmar, stod längst fram och sjöng grät kramades ihop med min bästa vän. Finaste som hänt mig.
Min hemskärmen är ifrån i somras, jag gick till mitt rum och hittade mina två katter (som aldrig kommer överens) sovandes såhär.

1

KAJSA: Min sambo tar bilder på hjärtan han ser ute i naturen och skickar till mig, oftast heeelt fantastiska biler som ger ett lyckorus! Brukar alternera bakgrund/skärm mellan några favoriter som är de här.

1
PAM: Min gamla kattfarbror, nerbäddad i sängen som en liten person. Han är bra på att se viktig ut.

2w7lbid
ASTRID: ÅH älskar min bakgrundsbild med Audrey Hepburn som pekar fuck you!! Har haft den i säkert två år för jag gillaren så mkt<3 OBS pluspoäng på att man ofta får höra ”är det där du?” eller ”ni är rätt lika faktiskt” (vi är inte lika)

15wbax0

TUA: Har den här bilden för att mitt i all hjärtekross behöver man en uppmaning att man klarar sig alltid. Och vem vet det bättre än lilla my.

e84hvq

MARIA: min tvillingbror och jag som klätt upp oss inför kalas. jag i korviga strumpbyxor och lackskor och han i ljusblå skjorta. älskar den där jävla bilden.

24yochv

OLIVIA: Rätt gulli pv i sin vanligaste tröja <3

1

VERONICA: Dessa för att 1. hon är så otroligt vacker och sen 2. min fina viktiga och underbart härliga kompis med glitter i ansiktet en mysig kväll på Emmaboda.

 

Fler kommer när ni minst anar det!

 

Translation. Last week I asked to see the screens on your phones! Here’s a first batch of favorites.

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar