Annons
Annons

era husdjur.


 

Husdjur är ju något av det gulligaste som finns som alla vet. Jag frågade i niotillfem-gruppen på facebook om jag händelsevis kunde få se era husdjur och fick över 200 kommentarer, beskrivningar och bilder (!).
Så jäkla mysigt.
Här kommer således ett axplock (ca 10%) av mina bloggläsares husdjur, kan inte komma på en bättre grej att läsa om på en tisdag faktiskt.

Annons

Mer kommer när du minst anar det!


Hannah: Det här är jag och Lasse. Han är min lillebror, min bästa kompis och min main bitch. Han är lite för tjock men det är pga han vill på riktigt bara sova och äta. EXAKT som jag, därför vi är så kompatibla


Hanna: Hej! Här är Milou, en ragdoll som brukar kasta sig ner på rygg och vilja blir klappad på magen. Ibland kommer han upp i sängen och kurar ihop sig på mig bröstkorg.


Etty: Det här är Hilda! Hon fyller 7 år i år och är det bästa som hänt mig. Hilda förstår inte varför man ska jaga pinnar och bollar, men älskar att hoppa i snön (hon kommer från Kiruna), äta på ben och ligga på balkongbordet i solen. Talande för vår relation är dessa meningar jag ofta säger till henne: ”du är min bästa vän och det får du bara ACCEPTERA” och ”men jag kan väl få bestämma LITE iallafall”. Hon är dessutom en riktig kämpe (överlevt två canceroperationer) och normbrytare (kissar med benet lyft som en hane). Älskar henne mer än livet


Pauline: Det här är Rosanna, världens mest nippertippiga sju-åriga perserdam som ser så omedvetet rolig ut att all times. Hon har ökat min livskvalle med ca 300% sen hon omplacerades hos oss i November

Johanna: Egon. Sover under täcket, tätt intill kroppen. Vägrar gå ut om det regnar eller blåser. Blir rädd för sina egna fisar. Han är min bästa vän och glädje i livet


Denise: Till vänster är min lilla bebis. Han heter Pysen och är 5 nu, en liten skit som gillar att sova på dagen och sedan väcka en på natten. Gärna genom att tvätta ens hår. Sedan även min tant! Hon fyller 10 i år och heter Arwen, hon gillar att bli klappad på magen, av alla. Under nyår så satt hon med på kanten och varje gång någon reste sig så ockuperade hon deras stol.

Evelina: Det här är min bästa kompis Björn och min hund Farfar i första vårsolen. Farfar är en amerikansk cocker spaniel, världens snällaste och morrar när han försöker vara tuff när vi leker dragkamp. Han är 1,5 år och sover alltid under min säng.

Lovisa: Det här är Gaya! Vår västgötaspets som nu är ungefär 12 år. Hon börjar alltså bli gammal men är lika busig som när vi fick henne som valp. Gaya älskar katter, men är blyg inför andra hundar. När det åskar börjar hon darra och kan absolut inte slappna av, trots att vi sätter oss på golvet och klappar och försöker lugna. Nu när hon har blivit äldre har hennes hörsel försämrats, så nu hör hon inte åskan lika mycket längre, men hör alltid när vi säger hennes namn eller någon nämner orden ”gå ut”. Här sitter hon och pausar i skuggan på en promenad ifrån i somras!


Cornelia: Detta är mina Maine Coon-katter Lily och Winston. Lily är storasyster grå som har väldigt stark integritet och Stockholms vassaste bitchy resting face-game. Winston är lilybror som gärna tar för sig, vi jobbar hårt på att få honom att förstå att han inte får några extra perks bara för att han är en vit man.
De finns på instagram: @lilylindyhop


Emma: Detta är en bestis! Elvis heter hon och har nyss blivit 13 år. Har haft henne sedan hon var lika stor som en femkrona. Det är jag och hon på pensionärshemmet så är det bara.
Hon älskar att få springa fritt på golvet och älskar tchaikovsky. Ogillar gitarrmusik och kill på stjärten.
Hon kan sitt namn, ordet mat, bada ”hur mår du” och godis. Typiska bra ord att kunna.
Hon är perfekt sällskap på stranden eller om man vill parkhänga!


Mikaela: Min katt Pixel, en ettårig ragdoll som följer efter mig och sambon vart vi än går. Om hon inte ser oss börjar hon jama. Hon tror nog att hon är en vallhund.


Alexandra: Jag har just skaffat en kanin. Jag är allergisk mot pälsdjur, men kaninen Henry går bra. Han är liten, klok, kommer om man ropar och gillar pinnar. Henry är adopterad från ett äldreboende och skulle avlivas! ? kaniner är väldigt rädda och när jag vann lilla pluttens tillit för första gången smälte mitt hjärta.


Nella: Alltså. Han är inte min men vi är hundvakt till honom på helgerna och han gör mig så jävla glad. Han heter Ivar, är en blandras och mycket egen. Han har alltid en ”det är alltid synd om mig” – attityd och låter sig inte charmas av alla. Sist vi passade honom gick han ut på balkongen och hoppade upp på en stol för att sola och var så sjukt nöjd över det beslutet. Han pratar förövrigt i sömnen.


Mimmi: Det här är Harry Boy! Han är fyra år och kom till oss som omplaceringshund för två år sedan. Han är envis som få, hatar att gå promenader, lever för att äta, snarkar högt hela nätterna och älskar att mysa i sängen. En mycket älskad familjemedlem och den finaste man kan tänka sig.

 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

(0)
(0)
(0)
53 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar