Annons
Annons

era skrivbord, del ett!


 
Åh vad fint att så många ville vara med på Vad har du på skrivbordet-leken!
Så himla roligt att läsa och titta.
Ni var så många att det är nog bäst att jag delar upp det i två inlägg.

Annons

Här kommer det första. 


1. Matilda. Jag och ett rosa nackellack som stod kvar efter att jag målade naglarna för någon vecka sen och hunnit ta bort. Tycker egentligen inte så mycket om att ha nagelack.
2. Magdalena. Idag är jag jättesjuk, och har ett skrivbord fullt med ogjorda läxor! Det ända festliga på mitt skrivbord idag är en liten 2×2 rubix kub som jag klarat av alla sidor på utom en!
3. Maija. Jag har, bland mycket annat, ett Lars Winnerbäck-plektrum som en trevlig ung man vid namn Kim gav till mig på Emmaboda i somras (Hej Kim!)


4. Ingvild. Jeg fant en filmrull jeg ikke har fremkallt ennå. Ekstra spennende er det siden jeg ikke husker alt jeg har tatt bilde av.
5. Frida. Jag gillar min banan ask, från paris, gott godis vare och en fin resa. ett toppen minne helt enkelt 🙂
6. Mira. Här kommer lite bilder på räven som bor vid mitt skrivbord.

7. Amanda.
8. My. Jag har massa fina saker. Bland annat lite nagellack och min lilla skivsamling. Men finast är min nya lådkamera som är från 1951.
9. Johanna. Jag har inget skrivbord, ligger oftast på sängen, som nu. Min kanin är ofta med mig och gosar, hej hej säger hon!

10. Christina. Jag har ett stort C på mitt skrivbord.
11. Ziggy Pop. Min farfar var konstnär och gjorde alla möjliga saker i lera (eller vad man nu använder för jox!). Jag har aldrig träffat honom eftersom han dog innan jag föddes, men på något sätt har jag alltid sett upp till farfar och som liten ville jag bli konstnär som honom. Därför gjorde även jag lerigelkottar, och jag tyckte säkert att mina igelkottar var minst lika snygga som farfars! Ni får själva bedöma. Jag tror ni ser vilken som är min och vilken som är farfars!
12. Helena.


13. Ida. Om jag hade haft ett skrivbord så hade jag haft min skrivmaskin på den. Nu får skrivmaskinen stå brevid sängen i väntad på att jag ska ta mig i kragen och köpa ett skrivbord. Men den är väldigt fin, min skrivmaskin. Orange och söt.
14. Julia. Min mamma har köpt pepparkakor! Jag är grovt beroende av kakor. Speciellt pepparkakor. Jag tog min första igår och riktigt kände hur mitt säsongsberoende satte igång igen. Jag kan inte sluta äta dem! Det är ju så gott till en kopp te eller ett glas mjölk…
15. Carolin. På mitt skrivbord har jag en violpolkagris som är min favorit av alla polkagrisar som finns. (Förutom möjligtvis polkagriskäppar men de passar ju bara på julen.) Denna gör mig alldeles för glad för att jag ska vilja äta upp den 🙂


16. Miiia. På mitt bord har jag en hålslagare/stämpel. Den gör inga vanliga hål, de är hjärtformade. Köpte den förra året och när jag skriver fina brev till en söt herre så gör jag alltid ett litet hjärtformat hål i ett hörn 🙂 för övrigt är jag lite trött, lite okammad, lite osminkad och lite mer sjuk.
17. Libertad Suarez. This is Tengu, he’s a gift my boyfriend did to me long time ago… he talks and sings a lot! but sometimes he also sleeps, of course.
18. Sofia. jag har ett nytt fint skrivblock.


19. Cocco. Jag har också massa saker på mitt skrivbord, men mest tycker jag om denna lilla fågelburen som jag fått av två mycket fina flickor!
20. Julia m. jag har ett halsband med en glittrig muffin som jag införskaffade mig på topshop i london förra året. jag var (är fortfarande!) rätt galen i gulliga saker som cupcakes. trots allt så hade jag två par strumpor med muffinsmönster!
21. David. kunde inte låta bli.

22. Clara. jag samlar på snowglobes från ställen jag har varit på. min favorit är den här med visby i. den kan få mig att längta hem så det gör ont.
23. Mina. På mitt skrivebord har jeg favorittkoppen min. Den er grønn og laget av Amnesty Internationals russiske avdeling. Jeg elsker koppen fordi den har perfekt størrelse, verdens fineste grønnfarge og at den russiske avdelingen av Amnesty har laget en kopp helt på siden av Amnestys grafiske profil. Jeg ser for meg at de som har laget den syntes den var så fin at de ikke orket å bry seg om at den egentlig både burde vært rød og inneholdt et stort lys, men heller laget den koppen de aller helst ville drikke varm te av selv. Helt på siden av alle kommunikasjonsstragetegier og grafiske håndbøker. Sånt blir jeg glad av.
24. Emma. Min mammas gamla sextiotalskamera trängs på mitt skrivbord bland böcker, en modesty blase-mugg och fotografier.


25. Sara. Bredvid laptopen har jag en rosa tekopp som har tappat bort sitt öra
26. Maria. en av flera 3D-glasögon och en frågaolle-tutte hittade jag här i röran
27. Emma. jag gjorde en fascinator för några dagar sedan och den ligger kvar på mitt skrivbord. för övrigt är jag hemskt nöjd med den!


28. Maja. en pärlplatta med ett fult ord som jag gjort.
29. Jeanette. Idag fyller jag år! 🙂 Så jag har en flagga och en smilystämpel på mitt skrivbord.Så efter jobbet ska jag stämpla smilys på folk jag träffar idag.
30. Fredrika. ett brago kex. det var nästan allt. :)

31. Embla. Världens mest trassliga stickning.
32. Josefine. en prickig tiger (nej, han är ingen jaguar eller leopard, han är en prickig tiger!) som skolans vaktmästare gav till mig!
33. Johanna. Jag jobbar på ett hunddagis och som tack för att en ny hund fick börja fick alla anställda jättemuffins av husse.
.


Part one of the now very popular game What’s On Your Desk? Thank you for all the wonderful entries!

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar