Annons
Annons

ett brev.


 

hello

Hej! Hur mår ni? Hoppas bra?
Jag hänger i min säng och lyssnar på Kulturnytt på P1. Detta är något jag aldrig gör annars, men jag tänkte att radio kunde bygga på sommarkänslan. Det finns något så ledighet-igt med att lyssna på radio hemma mitt på blanka dagen. Särskilt när det är något långt reportage om konst.

Annons

Om ni undrar hur jag mår så mår jag bra tackar som frågar. Jag lever just nu i en slags mellanzon där jag är ledig och jobbar på en och samma gång, vilken är en underlig känsla. Jag ställer klockan som vanligt på 7.45 som jag gör annars, går upp, äter frukost och sätter mig framför datorn.

Men sen har jag typ inget att göra på datorn? Jag får kanske två mail om dagen just nu och blogginläggen är extra enkla att skriva när det är så fotovänligt väder, så de bränner jag av innan det blivit lunch. Boken är klarskriven och andra skrivprojekt inlämnade, så egentligen borde jag ju verkligen infinna mig i ledigheten istället. Så svårt när ingen annan är ledig bara.
Jag kanske ska baka något bröd! Det vore ju kul.

Oh well. Är verkligen inget större problem detta, känner mig mycket lyckligt lottad såklart som sitter här en torsdag klockan 14 och lyssnar på Kulturnytt.

Imorgon är det midsommar! Det är min bästa högtid (tvåa: nyårsafton). Dock ska jag, för första gången i mitt liv, tillbringa min midsommar i stan. Tänker ha en Hjalmar Söderberg-esque midsommar där vi äter skaldjur på anrik krog i fina kläder, skålar och låtsas att det är 1910.

Puss. <3

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar