Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

ett rovdjur runt halsen.

skrev jag på Twitter den 4 januari.
Ett ganska trevligt nyårslöfte om jag får säga det själv. Hittills har jag gått med i Astrogäris på Facebook, börjat följa astrohumorkonton på instagram, utvecklat en enorm misstänksamhet mot skorpioner, insett att majoriteten av mina vänner antingen är vågar eller vädurar samt läst mitt horoskop nästan varje vecka.

Annons

Jag vet, jag är ett lol. Men det är så härligt att omfamna något fluffigt när allt annat är så hårt och kantigt.

necklace

Nu är jag även med nytt halsband! En liten choker med mitt stjärntecken som glittrar så fint.
Är ett lejon.

necklace

Annons

I fredags var det sommar och jag och mitt nya halsband hängde på uteserveringar.

necklace

Ursäkta selfie med systemkamera men min kompis satt och drack bubbel i rummet intill så jag ville fort knäppa av några bilder för att ansluta. ☺️

necklace

Glad för fredag och saker som glittrar!
Halsbandet hittar du förresten här om du är sugen.

? ?

Dela på:

34 kommentarer till “ett rovdjur runt halsen.”

 1. K skriver: 25 april, 2018

  Du borde kolla up allá andra tecken som du har i dem andra planeterna med. Du har Lejonet som ditt sol tecken men din måne då eller Venus t.ex. vem är du i relationer? Så mycket mer än bara soltecken.. 🙂 Fråga din mamma din födelsetid exakta tiden då det byter tecken varje två timmar på dygnet. Då kan du ta reda på vilket tecken du är i första huset vilket är den som folk ser att du är.. skulle gissa på att du är tvilling eller våg där. 😉 Astro.com kan du göra en gratis profil och kolla, så värt. Så många kompisar och familjemedlemmar som inte trott på astrologi och sen när jag lånat deras födelsetid, samt plats dem är födda på plus år, månad, dag så klart så har dem konverterat. Så mycket mer till astrologi än sol tecknet och så mycket roligare mär man får hela bilden… även om bi alla är unika så ger det en mycket djupare bild av ens personlighet och hur man beter sig i olika situationer. Och dela gärna med dig om du gör en analys.. om jag har rätt med tvilling/våg t.ex. hehe Puss!!


  1. Lovisa skriver: 25 april, 2018

   +1000! Exakt vad jag ville skriva!


  2. rasha skriver: 25 april, 2018

   jag gissade också på tvilling i första eller…… kräfta!! pga. gullig. omhändetagande. stora ögon(vattenelement-attribut) gillar sitt hem osv. UTSÄKTA Att detta är creepy Sandra, att jag analyserar dig på detta sätt haha!


 2. Sandra P skriver: 25 april, 2018

  Tycker också astrologi är humbug (men ändå intressant av någon anledning). Sen lyssnade jag på Yoga Girls poddavsnitt där hon har med en astrolog. Blev blown away och är numera inte helt övertygad om att allt bara är skitsnack. Tips!


 3. Agnes skriver: 25 april, 2018

  Måste bara rekommendera http://www.astrostyle.com – väldans bra horoskop ✨?? Var tidigare rätt skeptisk till horoskop men sen jag började läsa astrosystrarnas horoskop så är jag hooked. Läser slaviskt varje vecka ☺️


 4. Linn skriver: 25 april, 2018

  Tips från en som inte tycker att astrologi är lol, utan faktiskt rätt amazing – Gå till en ordentlig astrolog och få HELA ditt horoskop läst, inte bara hur solen stod när du föddes (som alla tidningar utgår från osv) så lovar jag att du kommer att lära dig asmycket om dig själv :)))


 5. Jenny skriver: 25 april, 2018

  Jag är skorpion, blir så ledsen när du skriver att du är misstänksam mot alla skorpioner. Varför? Vad har ”vi” gjort?


  1. Sandra Beijer skriver: 25 april, 2018

   haha åh <3 hela inlägget var skrivet med glimten i ögat såklart. vore märkligt om jag var "emot" skorpioner 🙂 Har dock ett knippe av orimliga skorpionmän historiskt bakom mig! Men det är en annan historia. Pusss


  2. Jenny 2 skriver: 25 april, 2018

   Det har och göra med vilket stjärntecken man själv är, olika tecken går olika bra ihop med andra 🙂 jag som oxe är t.ex väldigt skeptisk mot vattumän.


 6. Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek! skriver: 25 april, 2018

  På tal om – titta vilka fab smycken jag hittade igår: https://ritewood.ru (obs ej reklam och jag vet inte ens hur man beställer dem men de passar bra in på stjärnhimmeltemat…)


 7. rasha skriver: 25 april, 2018

  du måste kolla din chart! tid datum och plats när du föddes är allt du behöver. sen kan du få ut hela din chart på astro.com tex. sen är det bara att dyka ner i youtube!!! allt finns där.


 8. Annika skriver: 25 april, 2018

  Alltså JA jag är uppenbarligen världens mest lättkränkta person – det högg på riktigt till i hjärtat när jag läste skorpiondissen (innan jag kom på att jag är vuxen). Som barn skämdes jag så mycket över att vara skorpion, ljög om min födelsedag i skolan och sa att jag var våg. Hade plöjt en ”humoristisk” stjärnteckenbok – som jag långt senare forstod hade sextema, i lågstadiet utgick jag bara från att astrologi handlade absurt mycket om snusk – och tyckte att det var OÄNDLIGT pinsamt och jobbigt att skorpionen framställdes som känslokall, manupulativ, genomelak, extremt kåt och lustdriven, samvetslös, otrogen, bla bla.

  Måste ha kommit över det någorlunda med tiden (om än inte helt, eftersom jag nu bara ”SPARKA INTE PÅ SKORPIONER DET ÄR FAN INTE ETT VAL NÄR MAN ÄR FÖDD ????”) eftersom jag minns att jag tyckte att det där skämthoroskopet som spreds i typ facebooks begynnelse (tänker att det var som med teveprogram på sextiotalet, att ALLA såg det som delades när facebook var nytt?) var sjukt roligt – minns att skorpionens beskrivning avslutades med ”Alla skorpioner blir mördade”.

  Aaaaanyways. Soltecken är typ bara crap. ”Riktig” astrologi är däremot SKRÄMMANDE accurate. Finns (betal)sajter där man får nya horoskop varje dag(?)/vecka, mina astrologitokiga vänner skickar jämt skärmdumpar och det stämmer in fucking sinnessjukt väl på deras livssituationer. När jag lärt känna en ny (astrologitokig) vän för en massa år sedan ville hon ställa mitt horoskop och tog hjälp av sin mormor som är typ hundra år och astrologiexpert – hon gjorde en massa kändishoroskop i teve på åttiotalet och sånt – så sa mormorn efter en stund ”hur mår den här personen nu? Är hon frisk? Jag ser att hon nyligen haft cancer någonstans i magen”. Det var typ ett år efter att jag opererats (mormorn hade ingen aning om vem jag var, att jag fanns eller vem hon ställde horoskop på). Ryser fan fortfarande när jag tänker på det.


 9. S skriver: 25 april, 2018
 10. J skriver: 25 april, 2018

  Det finns ju väldigt många vågar och vädurar pga att vädur= midsommarbarn och våg= jul/nyårbarn. En får tro på vad en vill men jag tror inte på astrologi och blir alltid orimligt arg när någon dömer mig efter mitt stjärntecken. Kanske typiskt en stenbock ??‍♀️


 11. anni skriver: 25 april, 2018

  Åh vill också! Berätta om var man ska läsa horoskop seriöst alternativt även var jag hittar en ”riktig astrolog” som det står om här i kommentarerna! 🙂 Antar att det inte är Veckorevyns årshoroskop som du läser, hahaha. Brukar läsa dem ibland då jag är uttråkad men känner nu att jag också VILL sätta mig in i det, på RIKTIGT liksom.


  1. Anna skriver: 26 april, 2018

   Kan rekommendera den här tjejen! Hon ger läsningar via Skype – https://www.instagram.com/marielakshmiyoga/


 12. ivy skriver: 25 april, 2018

  Hva heter astrohumor-siden?


 13. Lina skriver: 25 april, 2018

  Vet inte riktigt vad jag tror men tycker det är himla kul för jag, som också är lejon, har också nästan bara vädurar och vågar som vänner ?


 14. Lily Morningstar skriver: 25 april, 2018

  Jag är all for lullull, älskade att läsa astrohelsidan i Frida och typ alla tidningar egentligen. Men jag blir ganska obekväm när folk verkligen tror på det, samtidigt som jag vet att man ska respektera vad andra tror på.

  Riktig astrolog? Alltså.. får liksom Professor Farnsworthtankar när jag läser det.


  1. Lisen skriver: 25 april, 2018

   Ja, jösses, samma här. Visst ska man göra och tro på sånt man mår bra av, men jag har så oerhört svårt att ta personer som tror på astrologi på allvar.


 15. Lovisa skriver: 25 april, 2018

  Åh, du borde ladda ner appen Co-Star. När du angett all din födelsedata osv får du upp massa info om dig själv + du kan be dina vänner ladda ner den så kan du se hur kompatibla ni är! Du kan också få dagliga uppdateringar som visar typ hur du kommer lyckas med olika saker just den dagen. Den är verkligen guld!


 16. Maja skriver: 25 april, 2018

  Gillar detta: https://www.thecut.com/2018/04/weekly-horoscope-astrology-madame-clairevoyant-april-23.html
  Det är ju inget riktigt horoskop, utan mer… ja, ni kan ju läsa själva 😀 Hennes sätt att skriva = ✨


 17. Elin skriver: 25 april, 2018

  Sandra, får en betala extra för tullavgift från etsy? Vill så gärna beställa ett halsband till mig och ett till min bästa vän.


 18. S skriver: 25 april, 2018

  Kommer för alltid ha Skalmans inställning till astrologi:
  https://gfx-bloggar.aftonbladet-cdn.se/wp-content/blogs.dir/461/files/2016/01/astrologi.jpg
  Kommer även ihåg hur Skalman bad hela Bamse-gänget att byta sina horoskop, som stämde sååååå bra, med varandra – och, tadaaaa, de stämde lika bra då…


  1. alex skriver: 25 april, 2018

   Haha jaa, håller verkligen med! Känns som att jag håller på att bli knäpp när jag läser kommentarsfältet :)))


   1. Bamse skriver: 25 april, 2018

    Håller med! Skrämmande att folk tror på det. På riktigt skrämmande. Kunskap är makt hörni. För övrigt är Skalman bäst.


 19. Lisa skriver: 25 april, 2018

  Haha, när jag var yngre hade jag samma grej med oxar. Av någon anledning träffade jag en del sådana män, och tyckte de var så himla tråkekonomiska (snåla) och anala och det stämde väl överens med bilden man fick av oxar när man läste om den (förlåt, alla oxar, jag menar såklart inte allvar med detta). Nu är vi tre vattumän och en liten fisk i min familj, hade varit lite spännande ändå att höra vad en astrolog har att säga om det.


 20. J skriver: 25 april, 2018

  Gå in på astro.com och gör hela ditt natal chart! Tycker att det är den bästa sidan för att nörda ner sig ytterligare. PLUS att det är världens bästa flirtgrej att fråga någon gullig om dens natal chart, och sen börjar man plötsligt prata hur bra man skulle passa (t.ex vilka tecken man har i venus och mars heheheheh).


 21. Elin skriver: 25 april, 2018

  psst. Använder appen Co-Star som ger en personaliserad avläsning baserad på AI och Nasas data. Obehagligt överensstämmande!


 22. Ida skriver: 25 april, 2018
 23. Sonja skriver: 25 april, 2018

  Åh, är det nån som känner till en bra astrolog i Stockholm? Pålitlig spåtant funkar också. Blev så sugen nu.


 24. Malin skriver: 26 april, 2018

  De där stjärntecken-bingo som folk lägger upp på instagran, VAR hittar jag dem?!


  1. c skriver: 29 april, 2018

   det är @moaromanova som gjort de astrologibingona på svenska!


 25. Vicky skriver: 27 april, 2018

  hahaha NOOOOOOO


Laddar
https://sandrabeijer.elle.se/fyra-saker-jag-ar-aktuell-med/