Annons
Annons

ett två tre med värmespolar.


 

-
Som vanligt när jag ser en film som utspelar sig mellan 30- och 60-talet måste jag genast skynda mig hem och rulla upp håret. Folk var så bra på frisyrer när det begav sig, tänk om man orkade lägga sitt hår var och varannan dag. Det orkar man ju då såklart inte. Men ibland så.

Annons

-
Jag såg alltså filmen Carol med Rooney Mara och Cate Blanchett i förrgår och efter det åkte värmespolarna på. Kollade på denna youtube-film hur man skulle göra.

-
Efter 20 minuter såg håret ut såhär. Ett lockigt kaos.

-
Och efter några tag med borsten och lite hårspray formade jag till en page som nog hade kunnat få vara med på någon av femtiotalshemmafesterna de vimlade runt i på filmen. Älskar när man får till den där swirlen i luggen.

-

 

Translation. A 1 2 3 guide with curlers.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar