Annons
Annons

fav music. december 2015.


 

Nu kommer den allra sista spellistan för året som kom och gick. De 15 låtar jag lyssnade allra mest på i december.
Nu är musikmånadstemat över för den här gången! Har inte riktigt bestämt om jag ska ha något månatligt tema under 2016. 2015 var ju då musik obviously, 2014 summerade jag de feministiska länkar som blivit mest delade och 2013 summerade jag hur varje månad sett ut på min instagram.
Har ni förslag på nytt tema, shoot!

Annons

Lyssna och följ spellistan här:

Niotillfem. December 2015.

lista

 

past playlists:
january.
february.
march.
april.
maj.
june.
july. 
august.
september.
oktober.
november.

 

Translation. A playlist with the music I’ve been listening to the most in December HERE.

 

photo source.

(0)
(0)
(0)
31 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar