Annons
Annons

fav music june 2015.


 


Idag börjar min semester och kanske därför bäst att summera månaden musikmässigt innan jag piper iväg! I eftermiddag ställer jag mailen i semesterläge, packar min resväska och sätter mig på ett tåg till Göteborg med Magnus. På söndag bär det vidare iväg mot Frankrike! Har längtat så!
Från och med idag fram till någon vecka in i augusti kommer blogginläggen bli färre så att ni vet, runt ett om dagen hade jag tänkt. Men så brukar jag göra varje år så det ska nog gå fint : )
Här kommer en lista med det jag lyssnat mest på under juni, en hel del svenskt nytt och så lite gammalt också.

Annons

NIOTILLFEM. JUNI 2015.

musik

 

past playlists:
january.
february.
march.
april.
maj.

.
Translation. A playlist with the music I’ve been listening to the most in June HERE.

 

photo sources.

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar