Annons
Annons

fem små sminkrecensioner.


 

stuff.

Rundar av denna vardagsvecka med lite smink- och hudvårdsprodukter jag inhandlade direkt när jag landade i New York och som jag nu använt ett litet tag. Sephora är så drömmigt här. Att jag redan har varit här i två veckor förövrigt?? Inte klokt. Är mycket ledsen över att jag varit sjuk nästan halva tiden. Men idag är jag äntligen frisk igen. Nu blir det nya tag.

Annons

Mot produkterna:
First Aid Beauty Ultra Repair Concentrate → är en tjocktjock ansiktskräm för torra partier. Kom hit med en fnasig näsa och fnasiga kinder och efter en vecka var allt fnas borta! Helt sjukt ju. Dock fick jag tre stora finnar i pannan, vilket KAN ju vara krämens fel men lika mycket luften i detta landet. Vad vet jag.

First Aid Beauty Facial Radiance Polish → en ansiktsskrubb som går att använda varje dag (om man vill). Även mycket nöjd med denna. Huden blir len men kärnorna är väldans få och försiktiga för att inte slita på huden. Är man ute efter en rejälare skrubb kanske inte denna är grejen men annars så.

Smashbox Photo Finish  → Kommer alltid tillbaka till denna primer till slut. Den är verkligen den bästa av alla jag testat. Denna gång blev det en med extra fukt i.

Smashbox Camera Ready BB Cream Eyes → Brukar köpa YSL Touche Eclat som concealer och tänkte att jag skulle testa ett billigare alternativ. Denna funkar helt okej men ger inte riktigt samma resultat som YSLs variant. Tyvärr : (

First Aid Beauty Gentle Cleansing Wipes → sminkborttagningswipes for känslig hy. Rekommenderar nog ej dessa. Bränns och sminket försvinner inte särskilt bra.

stuff.

Det var dagens mini-sminkrecensioner! Glad fredag på er nu.

.

Translation. Some reviews of make-up I bought at Sephora when I got here 2 weeks ago. 

 

(0)
(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar