Annons
Annons

första kapitlet i Allt som blir kvar.


 

Lagom till Bokmässan kommer min bok finnas i din närmsta bokaffär, det vill säga i mitten av nästa vecka. Gudars skymning.
För att peppa lite nu när det är så nära, tänkte jag att det kunde vara roligt om ni fick vara de första att läsa det första kapitlet ur Allt som blir kvar.
Varsågoda:

Annons

1


2


3


4


5


6


7

 

Du kan förköpa boken på adlibris eller bokus.

 

Translation. The first chapter from my book Allt som blir kvar that will be in stores in less than one week.

(0)
(0)
(0)

117 kommentarer till “första kapitlet i Allt som blir kvar.”

  1. Alltså Sandra. Dina texter lämnar mig alltid med en sån där berördhets-klump i halsen. Det är SÅ VACKERT. Längtar så tills jag håller din bok i händerna <3

  2. Otroligt fint!! Vill läsa mer!

    Men måste bara få påpeka en sak… rådmansgatan och odengatan har ingen korsning…? Eller alltså, de går ju parallellt och är flera kvarter ifrån varandra. Men sånt märker nog bara en stockholmare från det området (som dessutom är lite dryg). Förlåt för det.

    Ska önska mig boken i julklapp 🙂 tyckte mycket om Det handlar om dig, och den här känns som att den är riktad till en lite äldre målgrupp (vilket är perfekt för mig!).

  3. Alltså, måste läsa denna bok nu nu nu. Tar på mig skorna för att sticka till närmsta bokaffär medan jag skriver detta.

  4. Men släng mig i väggen så fint skrivet! Vill bara ha mer, mer, mer! Din bok skall bli min i helgen, så är det bara! Wow!

  5. GRÄT LITE KÄNNER FUCK MIG ATT JAG BOR I PARIS VILL HA DIN BOK HÄR NUNUNU OCH OM NÅGOT KAN FÅ EN ATT KÄNNA FUCK ATT BO I PARIS DÅ ÄR DET FINT PÅ RIKTIGT

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar