Annons
Annons

frågor och svar om indiepop, tinder, milla och lite annat.


 Kanske töntig och dum fråga haha men vad innebär indie!?! Född 97:D Så är expert på hipsterkulturen, är indie typ forntida hipster ?? Broder daniel och cigg?? e det enda jag kommer på! Hur såg man ut tex?:ppp

Denna fråga <333 Indie är en forntida hipster kan man kanske säga. Eller många hipsters har nog varit små indiekids en gång i tiden. Indiepopen var stor i Sverige på nittiotalet och en bra bit in på 2000-talet. Medan hipstern har ett större konsument- och individ-fokus handlade indiepopen snarare om att tillhöra en grupp. Fokuset låg på musik och politik. En indiepoppare skulle aldrig erkänna sig själv som indiepoppare, men likväl stod man ju där och tittade under lugg i likadana skor och tygväskor.
Man hängde på communityt skunk.nu, påbörjade aldrig meningar med versal bokstav, gjorde blandband till dom man gillade, fikade på String, bar kläder i svart och vitt, dog för spinkiga killar i randiga tröjor och scarf,  drack bara Törley eller billigaste starkölen, satt oftast på marken, gillade bara typ b-sidorna eller obskyra EP:s på indieband, kunde alla Smiths-texter utantill, hade stjärnor under ögonen på festival, hånglade med prick allt bara dom hade fin musiksmak och converse, var stammis på indieklubbar som Babasonic och Metropolis, hatade allt mainstream, älskade sextiotalets modskultur, var *pepp*, gillade handklappsrytmer på dansgolvet, ju kortare kjol desto bättre, ju mer utnötta skor desto bättre, hade feministiska slagord på tygväskan eller något konserttryck, hade alla Belle & Sebastians singlar på vinyl, drack jättemycket öl på Carmen och kedjerökte Lucky Strikes. Gud nu kommer jag inte på mer. Det var SJUKT gulligt alltihop i alla fall.

Annons

En sak som jag tycker definierar hela det livet ganska fint var en gång när jag var 17 och satt på Snövit med två kompisar och hade kvällen innan gått hem med en kille jag träffat på en northern soulklubb.
– Han satte på  Smiths på vinyl och sedan låg vi. 
Och mina två kompisar spände blicken i mig och sa i kör:
Vilken Smiths-skiva?Åh, var i Stockholm köpte du den växten?? Har sökt efter en sådan! 

Köpte den i blomsteraffären i Ringen, Skanstull. Dom hade hur många som helst!


Lite nyfiken på hur dina grannar tar det med fest? Har du en förening /grannar som inte klagar när det är kvällsaktivitet i huset? Mina gör det direkt! Spontan-fixar du lappar för att inte störa?


Grannen ovanför mig har jämt fest själv så vi har någon slags outtalad pakt att aldrig klaga på varandra. Grannen nedanför mig är inte hemma på helgerna, och huset mittemot mitt är en skola så ingen är där heller på helgerna. WIN ska aldrig flytta härifrån


kan vi inte få se hur din tinderprofil ser ut? :)) (inser att du kanske inte kommer vilja det men man kan alltid fråga!)

Haha jovisst.

Det här är min framsida. En bild från New York som jag tyckte var fin + kul pga borstar tänderna. Och en mening som enkelt summerar att jag gillar djur, fest och mat.

Det här är mina andra bilder. Nr 2 la jag till för att Elsa sa att jag borde ha en helkroppsbild, nr 3 är min facebookprofilbild, nr 4 tyckte Flora jag skulle lägga in, nr 5 tycker jag att jag ser gullig och snäll ut och nr 6 är Christians favoritbild på mig. Japp.
saturday

fin tischa! Vart kommer den ifrån? Antar att du har skrivit det någonstans, men vet inte vad jag ska söka på, haha <3

Den är från The Original Bad Girl!


Var kollar du på masterchef australia??


Dplay!

Milla and I.

Hej Sandra! Jag har också tax och undrar hur det är att gå ut med Milla lös? Är hon lydig? Springer hon inte efter andra hundar och katter etc?

Hon är tränad sedan hon var valp att gå utan koppel så hon är superskillad på det. Hon går fot eller lite surt bakom mig. Hon hälsar inte på andra hundar men stannar till om de vill hälsa på henne. Hon skulle aldrig springa ifrån mig och stannar även vid alla övergångsställen pga vet att man ska det. Hon är dock kopplad när hon löper eller om det är jättetrafikerade gator.


Hej Sandra! Jag har sett nu i några veckor (månader?) att det ibland står lite olika tavlor bakom dig när du tagit bilder, och undrar varför du inte har hängt upp dem? Har du bara inte bestämt vad du ska göra med dem?

Hej! Jo men det är för att jag har en plan. Denna tavelvägg jag har ovanför soffan vill jag bygga ut till en tavelvägg från golv till tak. Över hela himla väggen. Och jag har ännu inte tillräckligt många tavlor för det, men vill inte bara köpa random tavlor bara för att. Därför tar det lite tid! : )

(0)
(0)
(0)
48 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar