Annons
Annons

frågor och svar om tokyo, korta kjolar och litegrann om sex.


 

haircut

Minns att du för ett tag sedan skrev att du tunnat ut ditt hår för att det skulle bli lättare att styla. Tycker du att det har underlättat? Går det mycket fortare att fixa håret när det är tunnare? Plus tycker du att du typ fått mer volym i håret då det ju måste vara lättare när man tunnat ut det?
Tycker du är så fin i håret nu för tiden, vet att några fler skrivit det också
Hej! Tack snälla för hårkomplimang. Ärligt talat märker jag ingen större skillnad. Men det kanske det är utan att jag tänker på det liksom? Jag tycker att när man har tjockt hår med tunna hårstrån så kan det bli så himla himla jobbigt att borsta och att det är liksom platt på huvudet och sen fluffigt längst ner. Blir galen på detta. Mina tips: Platta håret. Och tips två: Papiljott i luggen för schvung! Som mammor på nittiotalet <3

Annons


Snälla rara! Var har du köpt den fina prickiga Fred Perry-tröjan?? Jag vill ha!!

Kram
Finns på Fred Perry på Bondegatan exempelvis! Säkert på deras sajt också. Och ni som undrade om skorna, de har säkert inte fått in dom än, så håll utkik i affär/hemsida. Eller ring affären och fråga för 17 gubbar! 🙂Hej fina Sandra!! Jag ska till New Orleans med min bf under julen och jag undrar vad man inte får missa att göra/äta/hänga där?? Och kanske tips på generella saker i USA man inte får missa, då det här är första gången jag (vi) ska dit! Kram <3

Hej! Jag var ju i New Orleans för aaaaaaslänge sen, 2011! Men om du söker på ”New Orleans” på bloggen har jag skrivit ut alla ställen vi var på. Skulle framförallt rekommendera gatan med alla jazzbarer + att åka på swamp tour. kram.


Håller med om dessertmästarna. Tyckte att det var superskoj förut, men det känns som att det blivit lättare? Skära fruktdjur.. jag vill ju se avancerade desserter med smakkombinationer som är helt sjuka!!

Asså ja! Fruktdjuren var nästan skrattretande! Så dålig säsong.

tokyo.

Hej Sandra! Först och främst, din blogg; dina tankar, bilder, tips, humor ..allt! är så sjukt bra. En ljusglimt i vardagen. Har flyttat från sthlm och uppskattar verkligen att få se stan genom dig. Jag sitter just nu och planerar en resa till Tokyo i vår! Har precis skannat genom din tokyo guide och inlägg – så bra och inspirerande1 Något jag saknade var tips och råd på boende. Såg att du bodde i stadsdelen Meguro; hur var det? Kan du rekommendera en airbnb? Allt tas emot med öppna armar. Tusen tack! PS. dina måndagsinlägg är bäst.

Va kul och tack! Anledningen till att boende inte var med är för att jag inte riktigt vet. Jag hyrde ju en lägenhet via airbnb och det funkade bra. Skulle inte direkt specifikt rekommendera just den lägenheten pga den var asliten. Min tanke med guiden var att introducera de olika områdena och sedan kunde personen som följde guiden välja boende utifrån var de ville bo! Själv skulle jag nog bo i Shibuya, Naka-Meguro eller Daikanyama. puss!


Sandra, det är säkert fler som sagt detta men jag saknar dina feminism-inlägg supermycket? Dom gjorde jättemycket för mig, så jävla GULD att en vettig person redan sållat bland allt. Och jag vet att måndagpepp är istället för dom (typ?), och jag gillar ju måndagspeppen också, men är det helt säkert att man inte kan få båda?  

Hej! Jag hade feminism-inläggen under valåret för att peppa mina läsare mer politiskt. De tog extreeemt mycket tid att göra och kändes framförallt extra viktiga i valtider. Bloggen blir lite extra politisk när jag känner att det behövs, vill inte upprepa mig för mycket och försöker hitta nyskapande grejer som passar i olika klimat. Nuförtiden får måndagspeppen + sporadiska politiska inlägg förgylla bloggen tills vidare. kram!

way out west.

har du någonsin tyckt att det varit jobbigt med kort kjol pga inte kunna luta sig framåt eller sära på benen i rädsla över skrevet ska bli offentligt?

Jag är så van vid att ha muskort att jag slutat bry mig. Dessutom har jag 95% av gångerna på mig svarta strumpbyxor så då syns ju ändå inget? Tror också hela mitt rörelsemönster är typ anpassat till kort kjol efter att ha haft det så många år. Rättar fortfarande till kjolen när jag sätter mig ner fastän jag har på mig jeans, sån mindfuck : ) Ett tips är att klippa av strumpbyxor till cykelbyxor om du vill gå barbent! kram.


Du har ju goda råd och om inte annat har ju dina läsare ofta svar. Jag har nyligen flyttat till en ny stad för ett jobb och blev i samband med det dumpad av min kille. Nu vill jag leva lite singelkillar och känna in staden. Men jag känner mig så awkward i att gå ut på bar/ klubb ensam. Vad fan gör jag? Är så less på att vara själv hela tiden. Och om jag nu ska gå ut själv, hur får man kontakt med folk? Och hur kan jag känna mig mera bekväm i det? Om jag sitter ensam och skruvar på mig så är jag ju inte så intressant. Jag kan inte ju inte sådant här! Tack för hjälpen! Du är ju grym på att peppa oss vilsna!

Hej! Klart du ska få hångla och dansa. Finns det ingen på ditt jobb du kan rycka tag i? Fråga om ni ska ta en aw eller så? Kolla även vad din stad har för aktiviteter och gå dit. Och har din stad ett universitet? Kolla deras aktiviteter! Bjud över en kompis eller två en helg och gå ut med dom tycker jag också, så värdo att känna sig ensam. Och! Kommer ha ett brevvänsinlägg senare idag, skriv där i eftermiddag, och håll utkik efter folk från samma stad. Har någon andra bra förslag att hitta kompisar på: please skriv i kommentarsfältet. Jag gick förresten ut ensam litegrann när jag bodde i New York en sommar 2007 och inte kände så många, ett bra tips då är helt enkelt att dansa! Ingen ser att man är ensam om man dansar!

bedroom.

Alltså VAD är det för fantastisk växt i guldkrukan i bakgrunden?

Det är ett ginkgoträd och jag har skrivit ett inlägg om det här!


Goddagens Sandra! Tänkte passa på att fråga om dina växter när du ändå lyfter fram dem lite grann i inlägget. Har precis flyttat till en egen lägenhet och har en kanske smått överambitiös vision om att bo i någons sorts organiserad djungel men vet inte riktigt var jag ska börja. Du verkar ha otroligt mycket fina träd, plantor och what not och undrar om du hade lust att knåpa ihop ett litet presentationsinlägg. Fick mersmak av bryderipodden. Om det är någon mer som är intresserad förstås, men så är det säkert!

Ja! Jag lovar att fixa detta när byggnadsställningarna är borta från vår fasad så att vi har fint fotoljus i vardagsrummet igen. kram.

ootd

vart har du köpt dina strumpbandshållare? så snyggt!!

Alla mina strumpebandshållare kommer från NK:s underklädesavdelning. Den är asbra för fina grejer. Plus att de är sjukt kunniga och trevliga.


Undrar om du har blekt tänderna någon gång? Isf ge gärna erfarenheter/tips! Tycker du har så fina för att vara rödvinsnikotinist

Hej! Haha tack. Jag har aldrig blekt tänderna men funderar faktiskt på att testa det? Har lite kompisar som gjort det och det blir alltid så fint. Kan återkomma hur det blev? Eller kanske förresten! Tänker att jag kan få en del kritik att jag gör det och vet inte om jag orkar det just nu :/ vi får se.
Iaf. För att svara på din fråga: har ej gjort det, har nog inte gula tänder men inte asvita heller. Går till tandläkaren en gång om året, borstar tänderna morgon och kväll + använder listerine. Ibland tandtråd om jag minns. Det är typ det jag gör med mina tänder. Äter även flera citroner i veckan pga tycker det är så gott. Asså jag vet inte om det har något alls med någonting att göra, men bleker liksom inte citroner? Hittar jag på grejer nu? Puss!Hejhej,

En fråga:) Om man ska åka till Stockholm med sin bf och vill ”lyxa till” det och sova på ett hotell under en natt, har du nåt tips på vart? Runt 2k för en natt och god frukostbuffé är ett måste:D Hade vart tacksam om du, eller någon annan i tråden hade något tips. Funderar på Miss Clara eller Berns.
Tack för en fin blogg!
Hej! Båda de är fina! Vill även rekommendera Story Hotel som jag älskar. Här är ett inlägg när jag och Magnus bodde där. Haymarket är också fint men vissa av rummen har asdeppiga fönster, så då skulle jag ringa och be om att inte få ett sånt först.. Rival är väl rätt fint också? Inte bott där men de har fin frukostbuffé och bra läge. kram.


haj! jag sträckkollade på Mad Men förut och görälskade det, men när jag nådde säsong 2 så plockades det helt plötsligt (till min förfäran) ner ifrån netflix. min fråga är således var du ser denna magnifika serie?

HBO Nordic!


Men alltså EASY?! Jag kollade första avsnittet och är så förvirrad! Menar de på riktigt att det var ett bra sex som förändrade hela deras relation där det där 10-sekunders-in-och-ut-sexet i slutet?! Eller är hon så finurlig där i slutet för hon fattat att det här kommer aldrig kunna bli bra igen? Jag förstår inte, på riktigt!

Hej! Jag tyckte just det avsnittet var ett av seriens bästa just på grund av den där weirda svårtolkade scenen. Jag tolkade det som att hon absolut inte var nöjd. När kameran ligger kvar på hennes ansikte i slutet så ser man hur leendet liksom dör ut. Jag tyckte det var helt otroligt sorgligt alltihop, hur hon genom hela avsnittet verkligen anstränger sig för att ligga med sin man och han tror till slut att det där sexet räcker. Och att hon liksom får honom att tro att det räcker. Dessutom – det här extra lagret av att han tror att han är någon slags jämställd ”good guy” som är hemmaman – och sedan ligger med henne som tidernas tonårsdouche som tror att kuken är kung.  Så många snubbar som tror på det ändå? Det måste väl ändå blir dagens rekommendation: att aldrig settle down med en kille som tror att det räcker med lite in och ut utan att bruden får orgasm. Det är aldrig ett bra ligg, inte ens i en amerikansk serie.

(0)
(0)
(0)
62 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar