Annons
Annons

frågor och svar: saker i mitt hem.


 

Jag får ofta frågor angående var jag har köpt olika saker i mitt hem. Jag har tidigare makat in svaren i Q&A-inlägg, men här kommer nu istället ett redigt svar som sedan kommer ligga i inredningskategorin! Spana in den kategorin om ni undrar över något eller sök på bloggen, jag skriver typ alltid ut var jag handlat den specifika grejen.
I alla fall, här kommer lite inköpsplatser:

Annons

1
Filmaffischen undrar minst en person om dagen om, och hörrni tjejor och killar! Här kommer ett tips: på Amazon finns alla världens filmpostrar! Det är bara att gå in där och söka och köpa. Finns säkert andra platser på internet som har också. Vill inte låta douchig nu (ursäkta isåfall) men googla valfri filmtitel + poster så kommer du i princip alltid hitta något. Google är din bästa vän på internet. Här är en sökning på Amazon efter Grand Budapest Hotel.

Soffbordet är från Ikeas PS-kollektion och finns här. Jag har alltså två stycken som jag ställt bredvid varandra.

9

Lådorna i mitt sovrum är också Ikea. Heter Tjena och finns här.

8

Banderollen i köket köpte jag i Paris, men den finns lite överallt på internet. Jag googlade ”banner + letter” och ”banderoll + bokstäver” och hittade hur många ställen som helst, exempelvis här eller här.

7

Terrakottakrukor köper vi i blomsteraffärer och på Ikea!

6

Mitt porslin är från Habitat och heter ”Drafts”. Nu såg jag att det inte fanns kvar på hemsidan längre, men vet i alla fall att det finns i butiken i Skrapan på söder i Stockholm.

10

Fläkten i kopparfärg hittade jag på Claes Ohlsson för några veckor sedan när vi skulle köpa sladdar. Här finns den.

5

Ramen som jag har min feministposter i är från Ferm Living. Själva affischen är ingen jag köpt utan det var reklamen för ett forum i Malmö i somras, så den finns nog inte att hitta, i alla fall inte i det utförande jag har. Kudden med gubben är från Depepea, filten fick jag av Nina i trettioårspresent och sängöverkastet är från Habitat och finns här.

4

Salt- och pepparkvarnarna köpte jag i en liten mataffär i Chelsea Market i New York, men jag googlade bara ”copper salt pepper” och just dom var det första som kom upp! Finns exempelvis här.

3

Slutligen är mina små vaser som jag exempelvis har basilika i från Svenskt Tenn och finns här.
Tror det var allt just nu ^^ puss.

 .
Translation. I get a lot of questions about where I’ve bought the things I have in my home. So here’s a compilation of the most frequent ones! : ) The poster is from Amazon, the coffee table and the yellow boxes are from Ikea, I bought the banner in Paris, the pots at different flower shops in Stockholm, the dinner ware is from Habitat, the fan in from a store called Claes Ohlsson, the frame in my bedroom is from Ferm Living, the pillow from an etsy shop called Depepea and the bedspread is from Habitat. The salt and pepper containers in copper you can find on Amazon and the little vases is from a Swedish store called Svenskt Tenn.

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar