Annons
Annons

fredagslistan.


 nöjesguiden

Om du fick välja vem i världen du skulle äta middag med ikväll, vem hade du valt?
Christian! I New York! Jag tänker att vi hade ätit pasta på Cotenna i West Village och sedan hade vi mött upp ett gäng och kanske gått hem till C och haft hemmafest. Kul vi hade haft, visst Christian?

Annons

Om idag var din perfekta dag, hur skulle den se ut då?
Takfest, New York, en vacker man nära till hands, öl i röda plastglas och stekande varm sommar. Samt ny klänning och perfekta eyeliner-vingar.

Om vi ska vara realistiska då, vad ska du göra kväll? 
Jag är bjuden på middag hemma hos Elsa och Pontus. Det blir vi som ska åka till Italien i sommar som kommer! Sedan ska jag och Devi på födelsedagsfest. Men efter förra helgen känner jag verkligen att jag vill komma hem vid 01 både fredag och lördag. Orkar INTE vara vaken så jäkla sent hela tiden och hålla på. Behöver min skönhetssömn för att vara trevlig och ångestfri.

Vad räddar du om det börjar brinna?
Min dator. Annars så mycket som möjligt förstås, men kan tänka mig att situationen är ganska panikartad. Kan inte komma på några specifika grejer jag skulle dö utan. Det mesta löser sig.

Vad hände förra helgen? 
På fredagen var jag på middag och somnade innan midnatt, på lördagen barhoppade jag och hade efterfest. Fick även en kyss eller två vid en bardisk någon gång där runt tolvslaget, det var nice.

Vad är det roligaste som har hänt under veckan som varit?
Idag när jag varit hos frisören! Älskar nyfärgat hår.

Dagens fredagshumör? 
Jorå.

Vilken drink ska man dricka ikväll? 
Dricker bara rödvin, bubbel och öl och extremt sällan drinkar. Så lär blir en blandning av det. Obs ej i ett och samma glas.

Vad ska du göra imorgon? 
Alexandra har födelsedagsfest!

Vilken är den bästa fredagslåten? 
En smula obsessed av Ine Hoems nya singel Moonland. Känns som man lever när man har den på repeat.

 

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar