Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

fyra skönhetsfavoriter just nu.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

På måndagar orkar man ju knäppt tänka så jag föreslår att vi är lite ytliga en stund.
Fyra skönhetsfavoriter just nu, i detta pissiga januariregn. Samt lite hacks, kan man väl säga.

january

Först ut – brun eyeliner. Jaha, tänker ni? Javisst, säger jag.
Detta är ett smart sätt att få till sina sextiotalsvingar men samtidigt utan den fullt lika hårda blicken, som jag tycker det ibland kan bli med för mycket svart kring ögonen.

Annons

Isadoras eyeliner är för övrigt ett tips i sig själv. Lättapplicerad med starkt pigment och billig.
Här finns den.

january

Annons

Nästa tips har jag fått av er! Minns ni i våras när jag gjorde lash lift? Det var ju en frikkin UNDERBAR förändring, men tyvärr fick jag ju någon form av panikångest under själva behandlingen, och det orkar jag inte med igen. Får stå ut med mina raka fransar.

Men då tipsade ni andra rakfrans-personer om att använda vattenfast mascara istället för vanlig. Tänk det funkar! Inte som ett lash lift, men stor skillnad från ej vattenfast.
Denna från Loréal finns här (på rea) (reklamlänk via Apprl) .

january

Setting spray visste jag nog inte ens vad det var för ett år sen? Såg en sminkvideo med Bianca Ingrosso och jag har aldrig sett någon använda så mycket setting spray. Hon bara settar och settar var femte minut.

Alla älskar väl smink som håller hela dagen så nu settar jag också. NYC Matte Finish spray hade fått bra recensioner så den blev det. Kan inte direkt svara på hur skillnaden är än, pga bara hållit på i två veckor. Men man älskar ju känslan av att spraya ansiktet med lite friskt vatten?
Kanske det är därför Bianca gör det så mkt, för att det e nice.
Här finns den. (reklamlänk via Apprl)

january

Annons

Sen har jag en ny ögonskuggepalett. Eller ny och ny, två månader gammal. Från Kylie Jenners birthday collection!

january

Såg en instagramvideo när dom sminkade sig med paletten och kände bara wow va fint. Färgerna går i rosa, persika, guld, grön och brun, samt flera olika glitterskuggor.

Pigmentet sitter satan, smular  inte och glittret är fint och jämt. Rekommenderar. Fråga mig snälla inga tullfrågor, jag har ingen aning, ibland blir det tull och ibland inte när man beställer från usa. D e vad d e.
Här är jag på mig den.
Finns här (på rea nu).
Och här är videon jag såg.

KRAM ALLA

Dela på:

18 kommentarer till “fyra skönhetsfavoriter just nu.”

 1. Emma skriver: 13 januari, 2020

  Isadoras vattenfasta eyeliner har varit min go to sedan högstadiet och återvänder alltid till den pga har bästa kvaliten under 300 kr. Vattenfasta för att den går att gnugga av om man vill det utan att den lämnar spår efter sig. Som klistermärken. Och jag älskar den maskaran!


  1. Sandra skriver: 13 januari, 2020

   Haha jag är i chock, skulle precis skriva att den där eyelinern är den sämsta jag testat. Sitter gör den och håller med om att den är som en klistermärke fast på ett dåligt sätt, den blir typ glansig och känns plastig?
   Dock det här med brun eyeliner är kanon, mycket mjukare på oss blekfisar 😊


   1. Emma skriver: 13 januari, 2020

    Jag som älskar det! Tur att det finns massa och välja på haha


 2. My skriver: 13 januari, 2020

  Jag får också den där fallande känslan när jag fixar mina fransar! Får det mer eller mindre varje gång, vissa gånger så jag kan kämpa mig igenom och några gånger har jag behövt avbryt mitt i. MEN! Jag har kommit fram till att det beror på att man ligger på rygg, och huvudet nästan lutas bakåt. När jag har fixat fransarna i sittande position har det varit noll problem! Du vet såna stolar som finns på brow barer i typ åhlens. Kanske värt att prova!


 3. Nathalie skriver: 13 januari, 2020

  Vad har du för borttagningsmedel för borttag av mascara? Samt vilken mascara använder du?

  Tacksam för svar och förlåt på förhand om du skrivit det. Men det är måndag och jag sov så himla dåligt i natt 🙃


  1. Allis skriver: 13 januari, 2020

   Olja! Mandelolja om lyxigt eller bara precis vilken olja som helst som står i köket, finns inget bättre sätt att få bort vattenfast mascara + snällt mot huden


  2. Kath. skriver: 13 januari, 2020

   Hun bruker vel den mascaraen hun rekommenderer i innlegget? Jeg vil anbefale micellar water till borttagningsmedel 🙂


 4. Julia skriver: 13 januari, 2020

  Off topic! Men hvor har sökfunksjonen tagit vägen! Mvh en som använder bloggen som uppslagsverk B-)


  1. Elvira skriver: 13 januari, 2020

   Den är uppe på de tre strecken. Det är inte en sökfunktion för Elle där, utan för bloggen!


 5. klara skriver: 13 januari, 2020

  jag blev tvungen att köpa ögonskuggspaletten.
  ꈍ .̮ ꈍ

  fråga; använder du sandra och ni i kommentarsfältet penslar till ögonskuggor, eller sådana där små dutt-svamps-tops (eller hur jag nu ska förklara dem)?

  det verkar som att alla proffs använder penslar men jag tycker inte att jag får samma precision som med sådana där topsiga mojänger. känns som all skugga liksom försvinner in i penseln/ut i luften istället för på mitt öga, oavsett storlek jag väljer på penseln.

  är jag oskillad eller är det nån som känner igen sig?


  1. Linn skriver: 13 januari, 2020

   Hej, får panne bara av tanken på att använde såna där dutt-tops du beskriver 😀 Som en stenhård pinne som gör det supersvårt att få ett mjukt resultat. Om du ändå vill ha precision tycker jag att du ska köpa en platt men mjuk ögonskuggborste, inte för liten inte för stor, och applicera med den. Sedan blandar du ut med en lite fluffigare och rundare borste. Tips är real techniques ögonkit som inte är allt för dyra. Lycka till! (Och om du vill fortsätta med dutt-topsen, gör det! Jag är medveten om jag är störd som bryr mig så mycket om detta, haha!).


  2. Kath. skriver: 13 januari, 2020

   Bruk pensel for mer presis påføring, gjerne en mer flat børste og en mer fluffig for blending. Plus påfør primer først for et mer pigmentert og long lasting resultat 🙂


 6. Grit skriver: 13 januari, 2020

  Tittade på en av Biancas sminkvloggar och somnade. Inte för att den var ointressant utan för att den var över en timme lång. Och, JA, herregud vad hon använde setting-spray.


 7. Mandy skriver: 13 januari, 2020

  Kan tipsa om att NYX settingsprayen även finns i dewy finish, som är minst lika bra som den matta! Har testat de flesta märken då även jag har ett settingspray beroende, men NYX slår fan alla, både i kvalitet och pris. Sminket smälter samman såå finttttt


 8. Emmaemmaforss.com skriver: 14 januari, 2020

  Den där paletten är ju sjukt fin <3


 9. Emma skriver: 14 januari, 2020

  Haha, älskar också setting spray thx to Bianca, MEN! Urban Decays setting spray All nighter slår Nyx med hästlängder! Har båda, och den är fan sjuk. Tips!! Doooock har Nyx den absolut bästa ögonskuggeprimern, samt så oerhört billig. Tips till alla såklart fast särskilt till alla som har hooded eyes men ändå vill ha ögonskugga som sitter hele dan. Puss!


 10. Anna skriver: 14 januari, 2020

  För raka ögonfransar kan jag verkligen rekommendera lancome hypnose vattenfast mascara👌🏽


 11. Cykelkatten - cykel, liv och kärlek!cykelkatten.cc skriver: 15 januari, 2020

  Numer kör jag BARA vattenfast maskara – dock enbart sådan som tas bort med varmt vatten (avskyr hålla på med såna sminkborttagningsgnuggmedel). Idun Minerals blåa vattenfasta är FANTASTISK.


Laddar
https://sandrabeijer.elle.se/vecka-3-4/