Annons
Annons

fyra timmar senare.


 


Hej hej hörrni! Här kommer lite usla photo booth-bilder på min nya hårfärg. Fast man ser knappt någon skillnad här i och för sig, förlåt för alla som blev så nyfikna och så är det knappt något som hänt! Jag får helt enkelt visa bättre bilder imorrn med min riktiga kamera. Hur som helst så ville jag bli mer på-riktigt-blond och bad om den spännande färgen guld-beige och hade med mig det här fina fotot på strålande betty draper. Många av er gissade på rött, men jag måste få vara blond lite längre känner jag.  Bättre bilder imorrn! Nu. måste. jag. se. nya. säsongen. av. Glee.

.

Annons


Crappy photo booth-pictures of my new haircolour. Not even sure if you can see the difference here 🙂 Anyway, this was the colour I was aiming for. Better pictures tomorrow, have to watch Glee now!

(0)
(0)
(0)
46 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar