Annons
Annons

gurksallad med feta, dill och rostade pinjenötter.


 

salad

Jag behandlar mitt kylskåp lite som min garderob. Alltså att jag egentligen sällan har en idé vad jag ska laga till middag/klä på mig, utan öppnar istället dörren och ser vad kylskåpet/garderoben har att leverera som funkar ihop.

Annons

Så blev denna sallad till! Hade dill som behövde ätas innan den blev dålig och matchade den med detta:
Grönkål, juice från citron, feta, rädisor, salladslök, gurka, russin, pinjenötter, granatäpple.

salad

Gör såhär:
Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna på hög värme tills de får färg. Glöm inte att man måste skaka stekpannan typ hela tiden under rostningen så dom inte bränns. När det börjar lukta gott är det klart.

Skiva alla ingredienser i en bra storlek. Blanda tillsammans med salt, peppar, mycket citron och goood olivolja (denna har jag, prisvärd och god).

salad

Ät upp! Enjoy!

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar