Annons
Annons

hej från mitt kök + ett filmtips.


 

december.

Hej Stockholm, när är jag tillbaka från Västindien. Här sitter jag i mitt kök prick nu och fixar med kvitton och något tråkigare vet jag inte i världen. Men jag är hemma och fylld med sol inuti och det verkar vara behövligt för hittills har solen inte gått upp och när jag skriver detta är klockan tio. Om en vecka är det julafton och snart är mina kompisar jullediga och det är snö ute på gatorna. Så kanske blir allt helt okej snart? Fint det ska bli.

Annons

december.

Jag gjorde pincurls igår kväll för att inte somna av jetlaggen. Har därför orimligt mycket smink denna onsdagsförmiddag för jag liksom ville matcha lockarna. Men det är väl kul ju! Ska ut på stan och köpa glödlampor och mandariner och hårspray i eftermiddag och kommer väl antagligen ha längst ögonfransar på södermalm.


En annan sak som jag gjorde igår innan jag somnade sådär runt 21.30, var att jag såg den här filmen, Sing Street. Asså satan i gatan, SE DEN. Om ett killgäng i åttiotalets arbetarklass-Dublin som startar ett band och börjar spela in musikvideos tillsammans med en tjej som bor på ett hem för föräldralösa flickor. Så bra musik och de spelar in helt magiska musikvideos (dog på när de handklappar i takt).

1

Dessutom blir de så himla fina när de inser att de är coolare än allt som gått på jorden typ. Blev glad av den. Se.

 

 

Translation. Hello, I’m back in Stockholm! Last night I made pin curls and saw the movie Sing Street. Please watch, it was so good.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar