Annons
Annons

hitta en brevvän.


 

hej
Nu är det äntligen dags för ett brevvänsinlägg igen. Vintern har blivit vår och nya bekantskaper kan ju va på sin plats!
Har du flyttat till en ny stad, ett nytt land eller drömmer om att starta en band? Vill du ha ett gäng att diskutera rysk litteratur med eller gå långa promenader och dissekera Paradise Hotel? Längtar du efter att skriva långa brinnande brev eller behöver någon att skicka alla kattvideos du har samlat på dig till? Då är detta inlägg för dig!

Annons

Såhär går det till:

Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter, var du bor och vem just du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet. Ganska smart är att om man vill träffa någon i en specifik stad är att skriva den staden först med capslock, typ LONDON. Så blir det enklare att se och sortera för den som läser.
Och man måste ju inte skriva en annons utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

Lycka till och puss.

ps: oroa dig inte om din kommentar inte dyker upp på direkten, då har den råkat hamna i spamfiltret och jag godkänner den så fort jag kan! Detta gäller förövrigt jämt btw.

.

Translation. Time for a pen pal post! If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the comments) and don’t forget to leave your e-mail as well.

 

 

photo source.

(0)
(0)
(0)
378 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar