Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar. Skriver just nu manus till min dramaserie som kommer till SVT 2022.
Annons

hitta en brevvän.

hej
Nu är det äntligen dags för ett brevvänsinlägg igen. Vintern har blivit vår och nya bekantskaper kan ju va på sin plats!
Har du flyttat till en ny stad, ett nytt land eller drömmer om att starta en band? Vill du ha ett gäng att diskutera rysk litteratur med eller gå långa promenader och dissekera Paradise Hotel? Längtar du efter att skriva långa brinnande brev eller behöver någon att skicka alla kattvideos du har samlat på dig till? Då är detta inlägg för dig!

Annons

Såhär går det till:

Skriv en kontaktannons i kommentarerna vad du söker efter, var du bor och vem just du är. Glöm inte att skriva din mail direkt i kommentaren och inte bara i själva mail-fältet. Ganska smart är att om man vill träffa någon i en specifik stad är att skriva den staden först med capslock, typ LONDON. Så blir det enklare att se och sortera för den som läser.
Och man måste ju inte skriva en annons utan det går ju lika bra att bara läsa andras och höra av sig.

Lycka till och puss.

ps: oroa dig inte om din kommentar inte dyker upp på direkten, då har den råkat hamna i spamfiltret och jag godkänner den så fort jag kan! Detta gäller förövrigt jämt btw.

Annons

.

Translation. Time for a pen pal post! If you are looking for a new friend, write a little something in the comments what you are looking for (or read the comments) and don’t forget to leave your e-mail as well.

 

 

378 kommentarer till “hitta en brevvän.”

 1. Bella skriver: 3 oktober 2017 kl 18:06

  Hej!

  Jag är en tjej på 16 år. Jag har gått om ett år så jag går fortfarande i nian. Funderar på att gå fordon eller transport eller något med hundar när jag kommer upp till gymnasiet. Jag är från Halmstad, men har vuxit upp i Roslagen. Jag gillar musik, djur, spel och att vara med vänner.

  Om du är intresserad så sker vår första kontakt på mail:
  [email protected]


 2. Jennifer skriver: 4 oktober 2017 kl 18:11

  Hej jag är en tjej på 13 år som bor i Stockholm ,jag gillar musik, dans, film,djur och att läsa. Skulle vilja ha någon att prata med eftersom det kan bli rätt så tråkigt om dagarna , spelar ingen roll om det är kille eller tjej ( du ska dock vara ungefär lika dum som jag ). Jag är en rätt så bra lyssnare och skulle kunna sitta hela dagen och bara mysa och prata. Kontakta mig på : [email protected] eller adda mig på snap : jenniferwallin3


 3. Jennifer skriver: 4 oktober 2017 kl 18:12

  PS du ska helst vara 13-15 år


 4. Livs flickvän skriver: 8 oktober 2017 kl 16:21

  Hej,
  Jag är queer, en kuf, i förhållande med en tjej. Söker en vän som har något roligt intresse. Något hen brinner för. Du är tjej/queer/icke-binär. Mellan 25 och uppåt alla åldrar.

  Jag är feminist. Älskar att läsa. Tycker om historia och styrketräning.

  Vi hörs!


 5. William skriver: 16 oktober 2017 kl 17:08

  Hej jag är en kille på 11 år och vill ha en brevvän som helst ska va runt min ålder
  Maila mig ifall du vill bli min brevvän Här:[email protected]


 6. Lina skriver: 4 november 2017 kl 02:03

  Helluh! Jag är en tjej på 20 vårar och söker en/flera brevvänner! Då jag depression och socialfobi så är jag inte så glad i att träffa personer eller att prata i telefon och därför är kontakt via brev underbart! Tycker även det känns mer personligt med ett handskrivet brev! Om du vill vara min brevvän maila mig! Spelar ingen roll ifall du är kille, tjej, varken eller! Svensk, finsk, dansk, eller vart som helst ifrån!

  maila hit: [email protected]


 7. Linnea Fält skriver: 2 juni 2018 kl 02:13

  Hej jag heter Linnea Fält…
  Jag skulle vilja hitta nya vänner och brev vänner?
  Jag är mycket ensam och känner mig ensam?

  Om ni är intresserade av att lära känna mig kan ni skicka ett mail till mig???

  Min mailadress är
  [email protected]

  ❤️ Hälsningar och kram❤️
  Linnea Fält


Dela på:
Laddar