Annons
Annons

how I edit my instagram pictures.


 


Det sista mitt instagram är, är nog just instant. Jag använder två bildappar innan de hamnar i feeden. Tänkte visa hur jag gör.


1. Jag börjar med att öppna bilden i Snapseed. Det här en bra app för att fixa ljus, färger, kontrast, vitbalans och så vidare. Den har också fina filter för miljöbilder på hav och himlar och sånt. Och har också verktyg där man kan zooma in och fixa smådetaljer. Jag ökar kontrast, gör bilden ljusare, fixar vitbalans, gör bilden fyrkantig och lite annat. Alla de verktygen finns under knappen ”tune image”. Då ser den ut såhär. Sedan sparar jag om den.

Annons


2. Jag öppnar den fixade bilden i en annan app som heter VSCO Cam. Den har utan tvekan de allra finaste filtrena tycker jag. Inte lika hårda och mörka som Instagrams egna. Jag brukar oftast använda mig av filter nummer 5, 7 och 10. Just denna gång använde jag filter 4.


3. Sedan upp på Instagram och så publicera!
.


How I edit my Instagram pictures:
1. I start by opening the image in Snapseed and fix the contrast, saturation, white balance and ambiance.
2. Then I open the edited picture in VSCO Cam and add a filter. These filters are really pretty and much more subtle than the ones in Instagram. I usually use filter 5, 7 or 10.
3. All done and published on instagram!

(0)
(0)
25 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar