Annons
Annons

i onsdags när jag åkte till los angeles.


 

los angeles
Hej! Jag är i Los Angeles. Det är varmt och grönt och tusen miljoner bilar. I onsdags hoppade jag och Gustav på ett plan, reste i elva timmar och hamnade här. Vi är medbjudna på pressresa i och med festivalen Stockholm-CA som var igår. Så lylligt!
Vi bor i ett hus uppe i Hollywood Hills och i onsdags eftermiddag kom vi fram. I kylen hittade vi en flarra vin så den korkade vi upp på altanen för att fira.

Annons

los angeles
Här är mina roomies! Gustav, Valerie, Rami och Elsa.

los angeles
Han vi hyrde huset av sa att vår granne var en kändis så vi försökte spana. En manlig musikartist ”men han kom inte ihåg vem”. Kaaaaan ju vara så att han sa så för att det skulle kännas mer LA – att bo granne med en kändis alltså. Hur som helst hade grannen karpar i en utomhusbassäng och det kändes ju ju kändis-igt.

los angeles

Vi installerade oss i våra rum och sedan sov vi en stund för att man behöver det. Sedan poff var det kväll. Jag tog på lite rött läppstift för då ser man mindre trött ut.

los angeles

Vi lyssnade på musik och gjorde oss onsdagsfina. Här är Awa.

los angeles

Sedan åkte vi ner till Sunset Boulevard för att äta mexikanskt!

los angeles

Det var kitschigt fint därinne men inte så god mat faktiskt men goda margaritas i varje fall. Orkade hålla mig uppe ända till 22. Sedan åkte vi hem och sov i femtusen år och det var så himla skönt.

 

Translation. Hello from Los Angeles! I’m here on a press trip because of the festival Stockholm-CA. I’m staying in a house in the Hollywood Hills with a bunch of bloggers and photographers. We arrived wednesday afternoon and spent our evening at a mexican restaurant eating tacos and drinking margaritas.

(0)
(0)
9 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar