Annons
Annons

i onsdags när vi tränade, badade och åt middag i byn.


 

En onsdag i Toscana och vi vaknar upp i omgångar, kokar ett ägg, brer en macka, smörjer in oss med solkräm och släntrar upp till poolen. Men vid elva är det alltid fit for fight! Nina är träningsansvarig och har ett asjobbigt pass som alla som vill vara med får vara med på. Ibland fler och ibland färre. Men just den här onsdagen är nästan alla med utom jag och Alexandra. Vi står i poolen och hejar på istället.

Annons

Sedan är det fri lek och bad. Gustav hittar godis.

Alla som vill får smaka.

De här två <3

Vid två går jag ner för att laga lunch till sällskapet. Det blir citronpasta med charkisar.

Sedan spenderar vi eftermiddagen i poolen med bubbel. Mycket semestrigt alltså.

På kvällen samlar vi ihop vinflaskor och proseccoflaskor och promenerar ner till byn för att källsortera.

Duktig på att bära.

Byn vi bor vid heter Camaiore och just den här kvällen har Alexandra bokat bord på en liten pizzeria som vi tar oss till efter flasksorteringen.

Jag ser ut såhär, hej hej.

Camaiore är pittoreskt och asgulligt.

Vi blir tilldelade största bordet på uteserveringen.

I Italien äter man ju sällan pasta som huvudrätt utan mer som en mellanrätt. Jag beställer en cacio e pepe till mellanrätt som är en av mina favoritpastor: som en vegetarisk carbonara med masssssor av svartpeppar och parmesan.

Till varmrätt blir det prosciuttopizza med svamp. Min första pizza i Italien i hela mitt liv btw. Sedan är jag så mätt att jag måste dö lite. Men det var det värt.

Vi sitter kvar på uteserveringen och dricker limoncello och kaffe och min pojkvän är så himla extra söt just denna kväll tycker i alla fall jag. Sedan promenerar vi en och en halv kilometer upp i bergen tillbaka till vårt hus igen och onsdagen är över.

,

Translation. A Wednesday in Tuscany. Work-out and candy by the pool, lemon pasta for lunch, an afternoon with prosecco and then pizza and pasta in town.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar