Annons
Annons

I simply gotta march my heart’s a drummer


 

wednesday

En gårdagens onsdag i sol och tio grader och jag såg ut såhär. Helt i svart och ull.

wednesday

Långärmad tunn ulltröja från från & Other Stories och kjol med knäppning från alexander mcqueen. Kjolen har legat och sovit hela våren och sommaren längst ner i en låda men nu är det dags igen.

Annons

wednesday

Blä har varit på så lågt humör de senaste dagarna. Släpat mig över gatorna, somnat tidigt, vaknat trött, börjat frysa om näsan. Önskar mig typ en aslång kram och att någon ger mig frukost på sängen. Tröstshoppade mig istället en klänning iförrgår för sparkontopengar som jag tänkte ha på Stora Influencergalan. Hoppas den hinner hit i tid.

wednesday

Rubriken är från Barbra Streisands Don’t Rain On My Parade, kanske ännu bättre i Glee-version ☺️ Gudars borde se om Glee ju. Behöver lite Finn & Rachel i mitt liv helt klart

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar