Annons
Annons

igår när jag hade på mig kläder.


 

thursday

Igår hade mitt förlag sommarfest och jag såg ut såhär. Att hänga runt massa författare är mitt mest starstruckiga av allt jag kan komma på. Hoppas atomer av intelligens och kreativitet liksom fastnar i ens kläder när man står i ett rum med så många som kan skriva. Jag tänker att det måste göra det.

Annons

thursday
Jag har tappat bort kontrollen till min självutlösare så ursäkta för suddiga och rätt värdelösa bilder. Ska banne mig gå och köpa mig en ny kontroll IDAG.
Så får det bli.

Jag bar svart hursom. En body som jag glömt märke på men det var nåt fancy från Net-a-porter. En mockakjol från Zara (ny! köpte den samma dag, finns här), strumpor från Tokyo och mina nya skor från Prada.

thursday

Runt halsen hade jag en stjärna från Kate Spade. Och håret hade jag i tofsar men det ser ni ju själva. Man ska aldrig skriva det som är självklart i bilden, det lär man sig dag ett när man pluggar reklam ^^ Har jag brutit minst tusen gånger på denna blogg.

Nu var det så länge sedan jag färgade mitt hår förresten så jag är mer rödhårig än blond. Gillar ju att vara blond though. Måste boka färgtid.

Nej nu ska jag sluta prata och bege mig ut i regnet istället.

Glad fredag  ☔️

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar