Annons
Annons

igår var det fest


 

Igår hade Ea och jag fest i min lägenhet och idag är jag helt trasig – bokstavligt talat! Jag ramlade i trappan på Berns (jävla 13 centimeters klackar..) och idag kan jag knappt sitta ner. Men festen var rolig, lägenheten var full och vi sjöng singstar och drack för mycket vin.

Annons

Såhär såg det ut hemma hos mig:


Jonna, jag och Eas fransman Mathieu.


Diana och Oscar.


Anna


Ea och jag.


Vi skålade för nåt som jag inte minns.


snyggjohan var där


Filip hade med sig mustasch!


Den var vi såklart tvungen att ha allihopa.


Maja och Jonna


Anna hade köpt en ny väska som var übertjusig.


Joakim och Maja.

Efter festen blev det Riche och Berns. Idag har jag varit på stan och köpt fina saker tillsammans med min mamma. Ni kanske får se sen.
Nu måste jag väl städa.. suck.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar