Annons
Annons

in my bag.


 


Jaha. Nu ska vi ta en titt på vad jag har i min väska.


Väskan jag använder just nu är en från Palmgrens som jag tycker väldigt mycket om. I den har jag (minus småstenar och skräp),
✿ Ett passerkort till jobbet. Vi jobbar i en byggnad där det ligger en ganska stor radiostation på högsta våningen så det åker mycket kändisar upp och ner i hissen. Därför är det nästintill omöjligt att komma in om man inte har ett passerkort. Jag har förövrigt inte sett en enda kändis i någon hiss, men det har hur som helst alla andra.
✿ Sminkväska från Face Stockholm. I denna ligger plåster, huvudvärkstabletter, läppstift, lypsyl, hårspray, concealer, säkerhetsnålar och massa annat nödvändigt. Om något behöver något har jag det oftast i min sminkväska.
✿ Plånbok från Miu Miu. Ständigt proppfylld för att jag har en tendens att spara exakt alla kvitton i hela världen av någon anledning.
✿ Mina nycklar. På de hänger en postlåda från Mulberry som jag fick av mina vänner innan jag flyttade hit, samt mitt gymkort.
✿ Två glasögonbroscher, köpta på en marknad i Berlin.
✿ En grön liten Moleskine kalender som också fungerar som anteckningsbok. Det är ju maj nu så då har jag nummer fem. Här kan du se kalendern i sin helhet.
✿ Den röda lilla väskan är ett pennfodral. Där har jag cirka en miljon pennor i alla färger, plus suddigum och tipex. Pennfodralet, som egentligen är en plånbok, hör till väskan så de är ihopknipsade.
✿ Mitt pass, i ett rosa fodral från Kate Spade. Gud, måste skaffa legitimation.
✿ Min mobil + hörlurar.
.

Annons


What’s in my bag? Well;
A card to get in to the building where I work.
A make-up bag from Face Stockholm.
Wallet from Miu Miu
My keys. The keychain is from Mulberry.
Two pins I bought at a market in Berlin.
Moleskine calender.  It’s may now which equals book no. 5.
Pencil case
Passport. The cover is from Kate Spade.
Iphone plus earphones.

(0)
(0)
38 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar