Annons
Annons

instrument i bokhyllan.


 

bookends.

I söndags var jag på tandakuten och spolade rent min visdomstand och fick citodon. Nu börjar jag äntligen må lite bättre. Och förlåt, SKA sluta tjata om den förbaskade tanden. Det är bara det att den tar upp så mycket av mitt liv för tillfället. Hur som helst. I ett mjukt Citodon-töcken svängde vi förbi Brandstationen och där stod dessa bokstöd på en hylla. Japp, de får det bli, sa jag.

Annons

bookends.

Två trumpeter i mässing. För det är väl trumpeter? Gud, är inte så bra på blåsintrument. Blir osäker direkt. Kan väl lika gärna vara två bastubor? Det kanske det är vid närmare eftertanke. Hur som helst tycker jag väldigt mycket om dem.

bookends.

Den ena fick bo med de gula böckerna och den andra med de bruna.

bookends.

Fint att man kan bli så glad över bokstöd.

ps. jag såg att många av er sa att man inte ska lägga vinylskivor på varandra. hade ingen aning om detta, och ska förstås fixa. tack för tipset.

.

Translation. Vintage bookends from the shop Brandstationen in Stockholm.

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar