Annons
Annons

iphoneanteckningar från 2017.


 

Ska vi djupdyka in i min telefon och spana in mina anteckningar på mobilen?
Ja! Kul.

Ska jag vara ärlig var det mesta för privat alternativt för pretentiöst. Det är ändå sjukt vad dåligt man skriver ganska ofta när man mår kasst. Man förlorar helt kontrollen på vad som är skämskudde och inte.

Annons

Å andra sidan behövde jag skriva av mig och anteckningarna är ju inte direkt meningen att se dagens ljus.
Förutom idag då! Special special only for you

Samlade ihop lite av allt möjligt. Glad lördagsläsning.

Min senaste inköpslista! Genomskinliga strumpbyxor och stayups (så omodernt ord?) har jag redan kirrat. Godishamburgare + maten jag ska käka nästa vecka får bli inhandling imorgon eller på måndag. Folkungagatan 80:s tobak har godishamburgare om någon undrar. Kan va svårt att få tag i i den här stan ändå. Alltså dom stora, inte dom små.

Här var jag antagligen full.

Från i våras när jag skulle flyga någonstans. Tycker fortfarande att detta är något av det sorgligaste med att vara singel? Vem skickar man alla hjärtan till.

En textrad från Don’t Rain on My Parade som jag sedan använde som rubrik i ett blogginlägg.

Födelsedagsönskelista jag skrev. Har numera 3 av dom 4 grejerna! Men en stektermometer kan ju inte vara så svårt att införskaffa.

En början till ett blogginlägg om Tinder jag tänkte skriva i början av sommaren. Ångrade mig sen för att jag tappade lusten att vara privat.

Har sjuttielva såna här anteckningsblad från när jag översatte Rupi Kaurs Milk & Honey. Samlade på synonymer och gick runt och smakade på dom.


En text som jag skrev i maj om att bli illa behandlad och svallvågorna efter det som uppstår, men som jag inte tyckte blev tillräckligt bra.

En annan text jag skrev som jag inte heller tyckte blev tillräckligt bra, om utseende.

Avslutar detta inlägg med en jävligt bra lista.

(0)
(0)
(0)
71 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar