Annons
Annons

iron-on patch.


 

iron on patch
Iron-on patches känns som något från min barndom. Ingen aning om vad de heter på svenska heller. Men jag älskar den amerikanska illustratören Tuesday Bassens iron-on patches och bestämde mig således för att äga en. Det blev denna suddgummihistoria med argt budskap.

Annons

iron on patch

Hur gör man då? Jo, man placerar märket på en plats på ett klädesplagg där man vill att det ska sitta. Sedan stryker man med ett strykjärn i en minut med ett papper emellan järnet och märket. Jag drog bara ut ett papper från en anteckningsbok, det är för att märket inte ska smita iväg utan ligga på plats.

iron on patch

Sen har man en förslagsvis en lite argare (men samtidigt lite gulligare) jacka som ingen annan har, om man nu har lust med det.

.

Translation. Iron-on patch from Tuesday Bassen.

(0)
(0)
(0)

13 kommentarer till “iron-on patch.”

  1. så fint! har en på samma ställe som det står ”Fuck it” på med skrivstil i rosa. älskar att det är så arga ord men ser så snällt ut.

  2. Åh, minns från 90-talets väldigt unga barndom, haha! Visste inte att de fortfarande fanns kvar? Hade iofs mest såna som syddes fast, men de här som skulle strykas var väl mer för utsmycknings-syfte och de man syr mer för lagnings-syfte kanske, hehe.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar